Imorgon gäller det!!

Ok så här är det! Imorgon ska jag äntra arbetsförmedlingens dörrar för första gången i hela mitt liv!

Hittade innan en jobbannons angående praktikplats på ett designerföretag!!!
Men då en praktikplats inte ger något betalt, var man tvungen att antingen ha en relaterad utbildning som man går eller vara med i arbetsförmedlingen och kunna vara tillämpad en praktikplats.
Så imon ska jag gå dit och berätta hur jävla bäst jag är och hur detta kan hjälpa mig med min framtida karriär och få in foten i mina drömmars jobb haha

Pratade även med designern innan och han tyckte absolut att jag skulle söka. Var dock många som hade sökt, och då mina kunskaper inom illustrator och photoshop inte är de bästa, är det frågan om hur mina chanser ser ut.
Men jag berättade att vi hållit på med photoshop i skolan men att de var några år sen och man tyvärr tappat det en hel del på grund av att man inte jobbat med det.

Men han lät positiv och trevlig och tog mitt namn, och sa att ja men är du bara 25 så är du ju snabblärd.
Men det är inte han själv som väljer ut utan de är en stor grupp.
Så nu e de bara att hålla tummarna för imorgon att de går bra på arbetsförmedlingen och sen ta det där ifrån!

Och hoppas att man har något lite extra än va de andra sökande har..

Fan va grymt de hade varit!!!!!


Ny telefon

Då min kära iPhone 4 slutade fungera förr förra veckan. Eller den har fungerat. Bara det att start knappen har blivit ur funktion, så man har ju vart livrädd att batteriet ska dö!! Då går den ju inte igång igen!!
Så jag ringde tre och ville ha en ny en iPhone 5, skulle kommit senast förra torsdagen..gjorde den det? Ack nej ack nej.. Ringde igår och undrade vart min telefon tagit vägen... "Oj den verkar ha fastnat hör i systemet och inte blivit iväg skickad, jag ska genast fixa det säger säljaren" -ja tack säger jag. Och poff gick det så anlände den till posten idag.

Känns gött att ha en telefon som funkar som den ska!!

Fan så snygger bakgrund på telefonen med ;)


RSS 2.0