Vännerna och Anna

Igar var det ganska lugnt,
Var forst pa stranden med Laura. Man far ju passa pa..det borjar snart bli kallt i detta land, kyligt som fan pa kvallarns o mornarna. kanske 20 grader. AS kallt!!
 
Men sen akte jag in till City o traffade Stacii och hans vanner fran Brisbane. De var har over pask helgen.
Stacii var en av dom som jag traffade som jag tog taxibilen med till KISS konserten med. ;) (den dagen ar fortfarande den basta hittills)
 
Men de va nice i gar, motte upp dom pa en Tysk restaurang forst.
Dar hade dom sa att om man at en stek pa, kommer inte ihag va fan de va, men mellan 1-2kg. Jag sag nar dom bar ut en san till en...SJUKT! SJUKT! Men om man klarade ata upp allt pa 40min sa fick man maten gratis! Och man far vara med pa ett fint kort pa vaggen och en T-shirt eller va de va. Den sjukaste bilden var pa en hyfsat smal tjej som bara hade, har for mig det var 85g kvar lr ngt...harre jesus!! Att hon klarade det!!
 Undrar hur mycket insulin man skulle behova pumpa i for en san maltid!!
Om man inte klarar ata upp allt kostadr maten $50.
 
Sa ni som skall till Sydney ngn gang och kanner er javligt hungriga, sa besok detta stallet, och har ni tur och ar stora i maten sa kanske ni far maten helt gratis med, om ni nu lyckas!
 
 
                             THE ESSEN RESTAURANT
 
Har ar folket jag traffade igar, LArockern i mitten med det roda bandanat ar Stacii, sen ar de andra hans vanner.
 
 
Sedan tog jag taget runt elva havtolv hemmat, stannade till i Allawha, och tog en ol med Serena, en tjej fran Korea som ar hur sot och snall som helst.
 
Idag har hant sa lite som mojligt...tankte fortsatta med det.
 
Hoppas ni alla har en harlig Pask dar hemma!!
 
 
 
 
 

Fest på studentbåt, ute till havs

Ok blir inlagg utan Sv. bokstaver igen..
 
Igar var jag och Emma ute till havs.
Hennes flatmate, som ar fran schweiz, ar har och pluggar, tror han studerar engelska.
Han klass/skola? skulle i alle fall ha fest pa en bat. Aker ut och forbi operahuset osv, en tur pa 2h tror jag.
Han kopte i alla fall varsin biljett till oss sa vi kunde folka med o partaya loss.
 
Sa efeter vi hade varit hos mig och jag gjort mig i ordning, akte vi hem till Emma dar hon bor i Bondai, sa hon kunde gora sig i ordning.
Sen kom hennes flatmate hem, Seb. Sa efter han var klar drog vi och kopte lite ol, och akte till en park dar vi motte upp hans skolkamrater.
 
Det blev lite stressigt dar ett tag, vi trodde att vi skulle missa baten, sa vi typ gick fort som fan fran Town Hall mot Darling Harbour. Det borjade regna...sista biten sprang vi!!! Viste fan inte om det var svett eller regn eller blandat, troligtvis blandat..
 
Men sa har lycklig var man nar man kom upp pa dack, blot och trott som en gnu!! Konditionen ar ju som vanligt inte pa topp!!
 
 
Majoriteten var nog Spaniorer och folk fran Asien annars var det lite blandat, fran bracilien till kroatsien till nagot land jag inte kommer ihag namet pa och aldrig har hort talas om .Men det var Jatte kul!
Det basta jag vet ar att traffa nya manniskor och prata med framlingar.
 
 
Har aker vi forbi operahuset. Blev dock lite ledsen, trodde att det skulle vara lite mer upplyst...men men
 
 
Nar baten kommit i land sa gick vi till nagon bar, typ George street tror jag vi va pa, inte riktigt saker..
Dar var ett liveband som spelade pa ena vaningen.
Pratade med lite olika random folk, hade sjukt kul.
Slutet av kvallen satt jag o pratade med dessa tva. Trevliga gubbar.
Dom var tydligen ute pa turne eller nagot.
Han sa att jag skulle kolla in "Devon Allman", album : TURQUOISE Sa det har jag kikat pa idag lite snabt, var val inte hlet fy skam. Sa sa jag till han att han borde kolla in min. Haha
 
 
Klockan tickade. Jag och Emma gick ock kakade pa burker king, eller hungry Jack som det heter har.
Tog det forsta morgontaget hem. 05:30 taget skulle varit i Sutherland 05:58, sa 06:30 skulle jag i alle fall vara hemma..
Men givetvis somnade jag pa taget, vaknar upp pa slutstationen, Cronulla. (Minns inte om det var nagon som sa till mig att det var slutstationen eller om jag vaknade till sjalv) Gick ut ur taget, kollade pa skyllten, tog ett tag innan jag fattade vart fan jag var.. "Cronulla, vart fan ligger det?!....ahaaa jag ar har!!"
Bara att satta sig i taget igen och vanta pa att skulle kora tillbaka.
Sjukt nara pa att slockna igen..ok Kirrawee, en hallplats kvar, somna inte!! det var det anda jag tankte pa. Fan kul de hade varit om man akt fram och tillbaks mellan Bondai och Cronulla hela dagen!!
Och jag blir sa javla irriterad, for saken var den att jag kannde ju att jag var pisstrott, sa jag satte mobilen pa larm, 8min innan taget skulle vara i Sutherland, sa att jag sakert inte skulle missa min station om jag skulle raka slumra till...Antar att jag var ensam i min vagn, annars borde ju nagon kommit o veackt mig lixom.?!
Jag har da fan inte hort nagot alarm haha
Sa 06:25 gick taget fran Cronulla och taget var framme vid 06:42 och sa en 30 min promenix hem pa de, sa jag kom val i sang ngn gang runt 07:20-30 kan jag tro.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, valdigt skont!!
Spelat lite gitarr, och forsoker ova pa agget o takten, jag ar fan samst pa att halla takten...hahaha
 
Yepp yepp nu ar klockan aldelses for mycket, dags att sova.
Ni far val ha en trevlig Langfredag dar hemma. Och kaka nagra prinskorvar och kottbullar for mig ocksa ;)
 
HAPPY EASTER!!!
 
 

För er som bor i Göteborg

Ibland önskar man lite extra att man hade varit hemma i Sverige!
Ikväll har nämligen GODLESS MEN en aukustisk spelning på Restaurant 2112. Jag är helt säker på att det kommer bli en helt jävla awesome spelning. Grabbarna är asagrymma!
Och jag kommer att vara grymt avis på alla som kommer vara där och lyssna...hoppas fan någon filmar!
 
Så för er som är sugna på lite goa vibrationer ikväll och inte vet vart 2112 ligger. Har jag givetvis, (med tanke på att jag är bäst) gjot det lätt för er och skrivit upp adressen, så ni slipper anstränga er för att leta upp vart ni ska.
 
Restaurant 2112
031-787 58 12
Magasinsgatan 5
411 18GÖTEBORG
 
 
Här kommer ett litet aukustiskt smakprov så ni vet vad det handlar om, ok?!
 
 
 
 

Gitarren och ägget

Jag kommer inte ihåg om jag har berättat att jag var i en musikaffär i New Town typ en vecka efter jag hade kommit hit till Sydney.
Kännde att det kunde vara bra att kolla läget vad gitarrerna kostar här nere osv. Mannen som jobbade i musikaffären fick en Saint Ana skiva av mig. Han blev glad, och som tack för skivan och för han tyckte synd om mig för att jag inte hade en gitarr för tillfället så gav han mig ett ägg.
Ett lila ägg som man kan skaka, så blir det lite som en marackas, eller vad man ska säga.
Jag blev glad för gåvan, men när jag kom ut ur affären tänkte jag "va fan ska jag göra med det här?"  jag kan ju inte påstå att ägget har blivit använt något vidare mycket. Inte så himla roligt att sjunga...till lite tschicka tschicka tschicka ljud.
 
Men nu är ju ägget skit bra!!
Har för det första blåsor på mina fingertoppar, jag minns den tiden fingertopparna var hårda som sten, typ åtta år sedan, de va deen tiden man satt och spelade typ varje dag. De har blivit lite veka efter åren, när man inte håller igång så att säga. Nu är dom mjuka som en liten babystjärt...med blåsor på, jaja de e bara att fortsatta spela. Det är inte ok att lipa över lite blåsor, ok när det kommer blod, då kan de va ok...haha 
 
Men som sagt, jag funderade på hur i hela friden jag skulle kunna skaka ägget samtidigt som jag spelade gitarr, funderade på silvertape, och typ tapa fast det på benet eller något. Tur att jag inte äger silvertape!
 
De är ju bara att ta på sig en socke och ha ägget på foten ovanför tårna innuti socken!
 
Så jag kännde att Parlor Mobs låt The beginning ville jag spela..va bara att googla efter text och ackord, lära sig att spela..lära sig att så gott som hålla takten med ägget.
 
Så för erat nöjes skull har jag här ett litet fint filmklipp. (ni får ha lite överseende med att jag inte kan låten helt hundra) och jag kan erkänna att mina fingertoppar kämpar för sitt liv!!
 
 
 

Oj oj oj, besöks rekord igår! Och jag har köpt något roligt idag!

Jag visste väll att ni skulle gilla att läsa om stekt uppbränd rumpa, era små skadeglada as!
Igår var det rekord på antal besökare, hela 112 besökare och 164 sidvisningar. Kan nog allt tycka att det är imponerande många för att vilja läsa min lilla löjliga blogg. Ligger i snitt runt 25 besökare per dag. Måste varit bilden på min snygga skinka som lockade...
Men Tack! och kul att ni vill läsa och hoppas inte att jag skrämde iväg er igår då ;P
Kan även meddela att brännan är och känns helt ok idag :)
 
Idag åkte jag till Cronulla och gick in på kafét jag jobbade på i två dagar. Sa till henne att jag inte kommer komma tillbaka och sa att jag ville ha mina pengar.
Jag fick mina pengar tackade så hjärtligt och gick där ifrån. 
Har inget nytt jobb, men jag är hellre arbetslös och har roligt än att jobba på ett ställe där det är en bitch till manager som bara får en att känna sig helt värdelös!
 
Så istället för att söka nytt jobb,  som var tanken idag (var tanken hela förra veckan också, men fanns så mycket annat roligt att göra än söka jobb, än så länge är det ingen katastrofal brist på dollars) så gick jag och köpte mig en klänning. Kostade hela $95, men så var det ju 40% rabatt...så jag kunde inte låta bli...
En orange långklänning som är öppen i ryggen, svårt att se på bilden, men jag äger mest svarta kläder, så det var vell på tiden..
Här är min nya klänning :)
 
 
 
 Sen har jag haft sjuk abstinens att inte få spela gitarr o sjunga. Så på väg hem stannade jag till i Miranda. Gick in till musikaffären som jag var inne i för två veckor sedan. Fans en gitarr med hardcase för $199 en, kan den ha hetat austin?? tänkte va fan de får de va värt!
Men jag tog och köpte mig en Fender i stället, halvakustisk, inbyggd stämmare och även den ett hardcase ingick i priset. Några lappar dyrare, men jag fick nya strängar till på köpet! (Man får va glad för det lilla) Detta kalaset kostade mig i alle fall $399
Hur snygg som helst, och helt ok att spela på. Lite ovant, och det var länge sen jag spelade nu, så helvete va ont jag har i mina fingertoppar!!
Men i alle fall för 2700kr / $411 fick jag
1 fender gitarr
1 Hardcase
1 capo (med inbyggd ölöppnare, kan va bra att ha en ölöppnare på sitt capo!? känns som typiskt Australienskt haha)
3 plektrum
Och ett paket med nya strängar.
 
Får väl ändå kännas helt ok!!
 
Skulle ju få låna en gitarr av Matt, en elgitarr och förstärkare. Jag kommer säkert få låna den, men jag ville ha en gitarr för en månad sen. Pallade inte vänta längre. 
Och va fan, har jag en akustisk, så är de väl bara att repa in ett par låtar å prova på lite busking.
Kan ju alltid va trevligt, vem vet har man tur kan man kanske få ihop en slant. Bäst att kolla upp vad de har för regler för busking först bara.. Tror jag läst att det kostar $12 för tre månader, då ska man typ få spela överallt..? Ja, kolla upp det lite närmare som sagt.
Jag kan ju behöva öva på att spela inför folk med, jag blir ju alltid så jävla nervös.. Så det kanske är jätte bra träning.
 
Så första låten jag drog igenom hemma i vardagsrummet idag var
Jordan- Rival Sons
 
Sen körde jag även
Feeling good - Nina Simone
Leading to you - Saint Ana
Angel - Saint Ana
 
De vart de jag hann med att dra igenom ett par gånger. Sen hade jag för ont i mina fingrar. Fan med!!!
 
Jaja imon när jag vaknar! Då ska jag spela igen :) :) 
Något fattigare Anna men ack så lycklig. De var de värt :D
 
Här är min nya gitarr :)
 
 
 
Och för eran njutning kommer här
RIVAL SONS - JORDAN
 
 
 
 

Stekt, bränd, rökt, grillad...

Ok, det blir once again ett inlagg utan de svenska vardefulla bokstaverna. Orkade sa langt att oversatta rubriken fran engelska till svenska pa google translate, sa ni far an en gang oppna era hjarnkontor och tanka.
 
Ar ni sakra pa att ni orkar med o lasa? ska jag fortfarande skriva?
Fortfarande ar det ngt jakla roveri med min telefon som ater MB...blir sa forbannad!!
 
 
 
Idag i alle fall var jag o Wes pa beachen, mitt dumma helvete tankte att "nu har jag ju varit har ett tag, inte fasen behover jag solkram 50+ hahahahaha jag maste vara hjarndod!!
Jag anvande 30, ok vissa delar ser ok bruna ut (dock med en liten tuch av rosa). Men JAG FAR INTE AV DE VITA TROSORNA SOM TYDLIGEN AR FASTLIMADE PA MIN RUMPA!!! viste inte ens att jag hade med mig ett par vita trosor!! :-/  Fattar ingen ting!!
 
Jag tror att jag glomde smorja in arslet alltsa, de e satan i gatan.
Skulle jag stalla mig o shaka loss med roven, skulle antagligen nagon tro att jag ar Dansk och viftar med deras vackra rod vita fana ovh inte vicka med rumpen...
 
Och med tanke pa att jag garna delar med mig, allt for att i dar hemma ska ha en good time sa ska ni givetvis fa en bild pa min ena skinka...jag vet att ni vill se hahaha
 
Men pattarna, na det ar ingen javla utvikingssite de har, sa de kan ni ju fetglomma! Vill ni fantisera..up to you! ...think big!!  ore not!!
 
ok ar ni beradda....
 
 
 
 
 
....sakert!! vifta nu med den danska flaggan..o skrik heja danmark!!!!!!
 
 
 
Har kommer julaskinkan infor nasta jul!!!
 
 
 mmmmmmm e sa man vill ta en tugga....inte snat?!
 
Na arligt talat....
Inte allt for upphetsande bild de dar, det ser ut som en perfekt julaskinka...faaaaaan
 
 
 
Sa det ar vad jag har gjort idag...grillierat det perfekta skinkan, e ju sa jobbigt att ha "semester" man blir ju helt utbrand!!
 
 
 
 
For att ni ska kunna glomma denna hemska syn pa av min julaskinka, hoppas inte ni far mardrommar! Hemskt ledsen for det i sa fall..
Ja jag lar inte fa mardrommar i alle fall! Jag lar val inte kunna komma sova over huvud taget pa det bransa aset!
 
Sa nu till det lite trevligare som ska vaga upp det hela...
... kanske inte alla som vet hur javla snygg och underbar fantastisk kille jag har dar hemma i sverige, som jag skrev om igar,  sa  nu ska ni fa se lite bilder pa han istallet... de ar trevliga och vackra bilder i alle fall.
 
 
 
 
Jag VEEEEET!!! Han ar sa javla snygg!!
Antar att ni inte kan annat an att halla med...
 
Och distans sucks!! Men denna killen ar sjuuukt vard att vanta pa..eller i o for sig sa at det val han som vantar pa mig..men ni fattar vad jag menar! Jag far val saga langta efter...med tanke pa att det ar jag som bestammer nar jag aker hem och vi ses igen...
 
MEN!!
HE'S THE ONE AND ONLY!!!!
 
 
(Jaja, tyck ni att jag beter mig som 14, men denna killen gor mig lycklig, sa de sa)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For mycket i mitt huvud nu

Blev andrade planer igar. Han som vi skulle ga o kolla pa vart slutsalt. Sa istallet bagav vi oss till Bondai o kollade pa ett annat band som korde covers. De vart inte helt tokigt. Fick tre drinkbiljetter av basisten, sa jag vart inte helt missnojd.
Kom i kontakt med tva tjejer. En som inte bor sa langt ifran mig, hon ar tydligen polis.  Vi sa att vi skulle forsoka ta en caffe en dag.
Den andra var tydligen trummisen i bandets tjej. Hon satt dar helt sjalv, sa jag sa till henne att komma och satta sig med oss i stallet, aven hon mycket trevlig. Vi kom fram till att vi typ var sjalsfrandar hahaha
 
Bada blir 25 ar i ar
Bada ar tillsammans med en trummis
Badas trummisar ar mindre/smalare an oss (sa vi kanner oss lite feta ibland haha) men de ar bada rackarns starka, sa det jamnar ut det.
Badas trummisar ar lika langa som oss, sa vill vi ha pa oss hogklackade en dag sa far vi sta ut med att dom e kortare.
Bade jag och hon var overens om att, sant har stort en innan, man vill ha en stor o lang beskyddare. Men vi bada var overens om att for forsta gangen i vara liv spelar det ingen som helst roll. For att vara trummisar ar de mest fantastiska som vandrar runt pa denna jord. Och det maste ju vara nagot speciellt om en san sak, som varit sa himla viktig forr, helt plottsligt inte spelar ngn som helst roll.
 
Aaaa ar typ sa dar tontigt lojligt kar..
Kan kanna att det var javligt onodigt att ga a kara ner sig precis innan man skulle aka ivag...men vad ska man gora, det gick lixom inte att bara skaka av skjortan sa att sag o bara dra..
Men nar nagon verkligen far en att vaga vara som man ar utan att skammas, vara sjukt avslappnad, fa en att skratta, kanna lugn, kanna sig speciel och vacker. Nagon som gillar mig, for att jag ar jag...
Kanner man sa, sa kan man inte bara aka ivag...
Men det gjorde jag..
Biljetten var bokad, jag sag fram emot att aka. Jag behovde/behover det har. Annars skulle jag aldrig vaga lamna Ullared..Och det hade varit tragiskt!!
 
Jag gillar tryggt.
Ha ett jobb, inkomst, boende, vardag, rutiner,vet vad jag har for tillgangar/utgifter osv osv...
 
Just nu har jag ingenting av det, jo jag har boende.
 
Jag blir javligt stressad nar jag inte vet, nar saker inte ar uppstyrt, inget planerat, inga rutiner...jag ar en rutinmanniska. Fast jag samtidigt alskar impuls saker. Fast nar jag ar hemma, brukar jag anda tanka innan jag gor sakerna..eller hur man ska saga.
 
Har lever jag livet, jag lever ju i en dromvarld just nu, skiter i att planera hur jag kommer hem, det loser sig, i det varsta skulle val va att ta en taxi. Halla! Tar dagen som den kommer, inga planer, inga masten, bara traffar spannande manniskor, gor sjuka saker, jag menar. lifta, aka taxi med framlingar, hamna pa en kisskonsert..osv osv.
Ok jag lovar! jag ska inte lifta igen, det ar tydligen valdigt farligt har...
 
Jag har kul har, jag saknar mina vanner och min  kille sa in i norden.
Men for mig sjalv, jag behover det har. Jag vill inte sitta nagonstans nar jag bli gamal och angra att jag inte gjorde ditten o datten och kanske sitter dar med hus o bil o skrikande ungjavlar. va vet jag,
 
Men som sagt, mina vanner vet jag finns kvar nar jag kommer hem.
Ha ett distansforhallande, ar ju sa dar kul.
Jag hoppas bara att han orkar vanta pa mig...
 
Sjukt jobbigt...Jag vill ju gora detta, men jag vill ju inte heller eventuellt mista min dromkille..
grubbel grubbel..
 
men nej ni behover inte oroa er, jag kommer inte aka hem i morgon, inte nasta manad heller.
Jag kommer aka hem nar jag kanner att jag har upplevt det jag vill uppleva.
 
Men arligt, jag kommer nog aka hem tidigare an tankt, skulle det vara sa landar det ju massa flygplan har varje dag...
Men jag maste kanna mig klar...
 
Kan lata forvirrande detta, oj oj oj valkommen in i mitt huvud.
Ar det meningen att vi ska va vi sa blir det sa. Jag tanker gora allt (forrutom att aka hem i morgon) for att se till att det forblir vi.
 
Detta, att aka hit ar bland det basta jag gjort, samtidigt som det ar sjukt jobbigt att vara sa langt ifran han. Men for varje dag som gar, blir mina kanslor starkare och starkare..och det ar ju bra :)
Karlek ar bara skit och ivagen, men samtidigt det basta och vackraste som finns!
 
Ni sitter sakert dar hemma och laser nu och tycker att jag ar riktigt dum i huvudet, men jag har aldrig varit sa har kar, och han fragade mig en dag om jag, nar jag kommer hem vill borja bygga en framtid ihop med han. Hur fint ar inte det? Jag blir sa lycklig i hela kroppen vanrje gang jag tanker pa dom orden. Och Jaaaaaaa det vill jag, ser sjukt mycket fram emot att se vad som gor honom sjukt lycklig gor honom ledsen, se vad for daliga sidor han har, fantastsika sidor som jag inte har upptackt an, styrkor, svagheter...allt...jag langtar...men jag far langta ett tag till...
 
 
OCH BTW
 
Till och med Sydney ar for litet!
Matt, min beer pong partner, smsade mig igar och fragade om jag kande en svensk tjej som heter Laura, och bor i narheten av mig (har)
 
Man bara ehhhh , ja,  vada kanner du henne eller?
 
Na, inte han, men hans kompis gar i samma klass som henne..och de kom fram till att de kande varsin svensk tjej, och kom fram till att Laura hade pratat om en Anna, de fragar henne om jag har massa tatuerinar. Och Bang!
 
Jag lar kanna en tjej fran sverige, via FB, sen lar jag kanna en kille, som kanner en som kanner henne....Alltsa varlden AR forliten, kan jag tycka!!
 
 
 
Sadar da ja, har val jag varit tillrackligt privat...men sa ar det, jag vill bara skrika ut till hela varlden och beratta att jag har fan antligen hittat den basta killen...vill spendera varje sekund med han...och da aker jag...
Men samtidigt, lyckas vi overleva detta...vad kommer vi inte lyckas overleva da?
 
 
 
Nu ska jag o Wes gora BBQ
 

Torsdag.. New Town med Laura

Idag sa akte jag och Laura (tjejen jag hittade pa "dating siten - Svenskar i sydney sidan" pa Facebook) till New Town, Kannde att det kunde vara bra med ett par jeans till, och de har en del justa secondhandaffarer dar. Assa jag alskar New Town, jag smalter in dar! 
 
Jag hittade ett par svarta wrangler jeans for $35 alltsa 229kr, helt ok kan jag ju tycka!
 
en aaaaaaas snygg orange vaska, jag blev helt kar nar jag sag den. Annu gladare blev jag nar jag sag att den fran borjan kostade $84 (550kr) och nu kostade den $39 altsa typ 255kr.
 
Sen behovde jag ett par solbrillor, med tanke pa att jag har styrka i mina, ar det inte att rekommendera att ha pa sig dom upptill kontaktliser. blir lite for bra! 
Och dar i en korg vid kassan lag det solbrillor for $5. perfect! orginalpriset var $24,90 Sa ett par glajor for 35 spann ist for 165...silken javla bra dag!!
 
Har ser ni mina inkop fran dagen.
 
 
Sen blir jag ju javligt sur med, kande att jag gjorde en bra investering nar jag kopte min ryggsack pa Paddys Market for tva tre veckor sedan, Skonare att ha en rygga an en axelvaska nar man strosar runt. kostade $35 dollar, klart inte hela varlden, men va fan har man ingen inkomst sa ar allt ganska dyrt.
 
Och vad hander jo vaskfan har gatt sonder!! har gatt sonder i banden..ska fan ga dit o se om man kan fa en ny, borde ju halla mer an 3 veckor!!!
Ok att jag anvant den dagligen, sa det var ju ett bra kop, men TRE veckor!!!
 
Jag kan saga som sa har att jag tycker det mesta har samre kvalite an Ge-Kas och ar fan dubbelt sa dyrt!!
 
Sa har fin ar min vaska nu }:-(
 
 
 
 
I morgon ska nog jag och Kenny ivag och kolla pa ngn snubbe som spelar en Lyall Moloney, kan bli intressant.
 
 
(glom nu inte att onsdagens inlagg finns har nedanfor, sa ni inte missar att lasa om beer pongen)
 
Tjo & Tjim
 
 

Onsdag.. Beer pong

Missade ju att skriva igar. Sa far gora tva idag istallet.
 
Igar hande foljande. Jag gick till banken och forde over lite pengar, och passade aven pa att fraga vart i helvete mitt "riktiga" baknkkort tagit vagen. Jag har ett "sa lange kort" och det skulle ta ungefar en vecka innan jag skulle fa det andra. Hon kollade efter och sag att, norden hade inte bestallt nagot till mig. Jag blir sa arg! Sen hade bankmannen jag traffade forsta gangen aven ngt allvarligt problem med att stava mitt efternamn, forstar inte krongligheterna med "Petersson" men de e tydligen svart. Forst sa skrev han "Pettersson" Och man bara -NEJ, "Petersson" ett T och 2 SS. Las pa passet for fan. Tillslut hade han tydligen lyckats skriva det "Peterson".
Tur att jag papekade till denna bankkvinna att "se nu till sa att det blir rattstavat!. och hon ba, Va men har star ju "Peterson" aaaaaa jag blir annu ARGARE!! haha
Jaja men nu ska det komma ett kort till mig om en vecka, med ratt namn ocksa forhoppningsvis...
 
Efter det passade jag pa att strosa runt lite i Sutherland. Hittade en Sacondhand affar. Dar hittade jag lite vinylskivor samt en Converse jacka/kavaj.
 
Helt sjukt! Jag fragade vad skivorna kostade, var tvungen att fraga henne 5 ggr, sa att jag sakert inte missuppfattade. Men de kostade inte mer an $1,50 de e ju sjukt! Endast 9,83kr. Jag hittade 8 plattor. Sen kostade Converse jackan $15 alltsa 98,34kr.
Det sjuka var att jag behovde inte betala mer an  $15 for allt, gav fram henne $15 och fragade om det stammde, Ja sa hon.
Sa jag fick helt enkelt en Jacka och 8 skivor for under 100 lappen! Fantastiskt!
 
Har ar mina fynd.
 
 
 
 
Senare pa kvallen var det dags att dra sig till Sans Souci, The intersection Tavern. Dar det skulle spelas beer pong.
Kan erkanna att man blev lite besviken, for det var vatten i glasen. Men man fick kopa sin egna ol i baren om man ville.
Men sjukt bra uppstyrt, de hade bord och skrev upp lagnamnen, forde statistik och sen sa fick de tva bast lagen motas i finalen och tavla om de pengar som blivit fran det "intrade/va med att spela" kostade.
 
Varat lag hette "The Dudes" pga att jag sager dude i stallet dor mate.. fan va grym jag var! Matt blev helt impad, sa troligtvis ska vi behalla varat fina "the dude" team och kora varje onsdag.. sa lange jag inte far ett jobb. Hoppas i sa fall att jag ar ledig pa onsdagar!
 
Jag/vi vann den viktigaste matchen. Matt ar han som jag traffade och spelade biljard medi mandags, som jag ska fa lana gitarren av. Men hans polare har lanat den av han, och sa sa de att vinner vi denna matchen sa ska jag fa lana den. Sa nu ar det fan en deal!!
 
 
Har ar en bild pa hur det sag ut, innan det var fullt med folk dar inne.
Har ar jag och min Beer pong partner Matt
 
 
 
 
 
Btw, for er som undar vad som hande med, klamma eller inte klamma...Jag klamde finnjaveln....
 
 

Om man ar rik...

Om man ar rik...
 
Har man roligare?  Jag tror nog allt det, man har ju rad att gora det som ar roligt, utan att behova tanka pa om man klarar av resten av manaden
 
Ar man lyckligare?  Na de vet i fan, tank alla dom har smabrudarna som ar gifta med gamla appelskruttar, jag tror fan inte jag hade varit sa himla lycklig av att fa rida av en 70 plussare, ga runt och vanta pa att det pissdoftande fanskapet ska ga a do, sa jag kan kopa annu mer skit for HANS pengar.. Sen finns det val klart dom som ar lyckligt gifta eller vad dom nu ar, och har det helt fantastiskt. Lyckos ni! Sen blir man val lycklig av att gora det man tycker ar roligt, sa det ar vell ett plus.
 
Jag ar fortfarande sa dar gammalmodig och tror pa att har man bara hittat den ratta sa overvinner karleken allt.
 
 
Men om man ar Australienare och rik..
 
Har man ett fint, aaaaaas lyxigt hus vid vattnet?   JA
 
Har man garna en bat, som nest intill ar lika stort som huset?  JA
 
Har man ett garage till sin bat? JA
 
Bor man som att det ar en gata, fast istallet for asfalterad sa ar det en flod gata. (och dar aven garaget ar sa man kan kora in direkt ifran vattnet.  JA
 
 
Ar jag avundsjuk? NEJ, Halla!! JAAAAA  tro fan man blir avis, fanns ju hur mycket nice hus som helst som man hade kunnat do for!! Men troligt vis har dom jobbat for att fortjana det, sa vad ska man sag. Bra jobbat!!
 
 
Jag funderar pa om det inte finns nagon san har sugardady.com sait har man kan ta till, kanske ger fett med dollars...fragan ar hur uppskattat det skulle bli, bast att skita i det..haha
 
 
Hur jag fick se alla dessa lyxkakar idag, och fick mig att kanna mig riktigt fattig var att Jag och Wess va ute med hans bat..
Riktigt harligt var det, sen tyckte jag att ahhh va fint det huset ligger dar och ahhh va fint de huset var. Sa sa han, vanta du bara, jag ska visa dig vart de fina husen ar...
och det gjorde han... har ar vi ute och aker lite granna
 
 
Jag och Wess akte ingen lyx bat utan en silverbat om jag far be! ok vissa kallar de alluminum.. den gick fort, sa jag var nojd :D
Dar over aker jag med taget varje gang jag ska in mot City eller hem fran givetvis, nu har jag aven akt under bron...
 
 
Har kommer vi in till lyx gatan med de lyxiga husen, eller det fanns lite olika "gator" med en vandplats langst in. Och de dar mostret till bat ar ju fan storre an mitt lilla roda hus som jag hyrde! SJUKT!!
Sen har jag sett mina forsta levande pelikaner :) Jag har alltid trott att dom var blaa, Halla pippi pellikan? Ar det nagon som minns det barnprogramet?
 
 
 
I morgon vet i fasen vad som hander, behover ga till banken och skjuta till med lite nya dollars, sen ska jag tydligen spela beer pong med den dar killen som jag ska fa lana guran av. Han verkar ju nastan for bra for att vara sann, sa jag var tvungen att fraga Kenny om han va ok snubbe. Han sa att han va nice, hade tydligen jobbat pa samma bar forr i tiden, sa kanske for att han fatta att jag kanner Kenny som jag far lana guran, va fan vet jag. Men som sagt, jag har den inte har an...
Och jag kommer tydligen inte bli styckmordad sa det ar ju bra!
 
 
Sen ar nog Jag och Wess typ tvillingar fast med alderskillnad, For det det vi ar bast pa ar att rapa, sen om vi kollar pa en film och det ar konstiga/stora figurer osv osv. sager vi typ i munnen pa varandra, "haha undrar hur hans kuk ser ut?" / "inte undra pa att hans tjej gjorde slut med han, han e ju en stor sten gubbe, fan hon skulle ju sprackas som fan om han skulle skjuta te den?!"
 
Vi, storda i huvudet? JA! men vi har i alla fall ratt kul.
 
 
 
 
 
Sen dagens ilandsproblem.
Har fatt en finne i pannan, jag kan inte sta ut med finnar, och annu battre nar det ar sa varmt sa man inte kan sminka bort det, for att sminker svettas bort..
klamma eller inte klamma det ar fragan....
 
 

Nu kan jag mer än att bara dricka öl

Jaha då har man tappat upp sina första öl i sitt liv. Den första blev jätte bra, (eller helt ok i alle fall) den andra gick åt helvete. Men tillslut gick det väl bra.
Var där i en timme drygt. Det jobbigaste är ju att fatta va fan dom säger! Haha kommer jag någonsin lära mig?

Sen va de två grabbar där som spelade biljard, såg ju så jävla roligt ut, så jag var tvungen att fråga om jag fick vara med. Söt tjej = givetvis fick jag vara med å spela! :)
Sa att de borde kolla in Saint Ana på iTunes, sa att det troligtvis är en av Sveriges bästa sångerska.
Sen sa jag tillslut att det var jag som va sångaren, men vadå, jag ljög ju inte. Jag är ju faktiskt väldigt bra!
Jag spelade upp ett par låtar för dom från mobilen. Dom blev imponerade, trodde först inte att jag kunde låta så. Haha kan inte klandra dom, ibland blir jag fan chockad själv!
Den ena killen sa att han hade en elgitarr till övers och en liten förstärkare om jag ville låna, hur grymt och juste är inte det?
I och för sig, nu ska vi inte ropa hej innan man hoppat över bäcken. Jag kan ju återkomma i frågan när jag väl fått låna gitarren.
Jag hade ju aldrig lånat ut en gitarr till en människa jag träffat si så där i fem minuter.
Men han hade tydligen jobbat i samma bar, och han fattade väll att jag kände Kenny, så helt osäkert är det väl inte.
Men där kan man ju, om jag nu får låna den, säga att någon har tillit till människor.

Nu ska jag äta pringles! Gött!!


Bakom baren ikväll

Igår var det st. Patrics day. Jag var i Allawah med Kenny och Laura, drack öl och whisky. Kan säga att jag skulle INTE klunkat den där sista ölen.. Var tvungen att kräka lite innan jag gick o la mig, helvete med.
Trött man blir på sig själv, att man inte kan hantera spriten!!! Haha

Nu är jag på väg till Allawah igen, idag ska jag vara med Kenny bakom baren. Så ska han visa hur man tappar upp öl och liknande. Hur juste är inte det lixom?
Får väl hoppas att det går bra, jag är ju en jävel på att dricka öl i alle fall. Det jobbigaste är ju om jag inte fattar vad dom säger..

Hoppas bara mitt hår ser ok ut nu.. Hahaha

Annars har det inte hänt ngt speciellt idag, typ bara sovit...

Fan har linser på mig idag, satan vad det är ovant att se sig själv utan glasögon.. Ser ju hel skumt ut!


Odragliga manniska!

Idag har jag arbetat. 10-14. Ja de va ju inte sa farligt precis, men FY FAN sager jag bara! Har har man statt pa morgonen och forsokt gora sig lite fin, sa man ska se lite anstandig ut. flatat (hahahahaha flatat, jag alskar att det inte finns prickar har) luggen och sen flatat haret pa ena sidan, fluffat upp det lite grann, for att ni som kanner mig vet att jag inte ar sa snygg nar det hanger platt och blankt.
 
Kommer till jobbet och det forsta fittan till manager sager ar "Anna, what happen to your hair?" jag typ, "don't you think it looks ok?" hon bara tittar pa mig och svara inte. JAG BLIR SA ARG!! Assa denna kines/Thai/japan (jag ser inte skillnad)  kvinna maste ha nagot personligt emot mig seriost!
Och dar ska man sta och bara se glad ut. Jag hatar att sta och se glad ut nar det anda jag onskar ar att narmsta torped hade varit en meter ifran, som man hade kunnat anlita.
 
Vet inte om det hade med min antagligen sjukt opassande frisyr att gora eller bara faktum att hon inte tycker om mig, men jag fick sta i disken hela dagen. Alltsa det gor inte mig nagot, jag kan val diska, slipper ju hora pa Bernt eller vad han heter nar han forsoker prata, bla gladyo suu blehe bleha som man anda inte fattar. Men hade hon varit smart, om hon nu vill ha kvar mig, sa hade hon ju passat pa att lata mig ga jamte de andra som var dar idag, sa jag lar mig, med tanke pa att hon verkar tycka det ar sa himla jobbligt att lara ut sjalv.
 
Det ar ju lite svart att lara sig om ingen visar och berattar, visar hur dom skriver bestallningar osv osv, kan va bra om kocken fattar med lixom, hur skulle han kunna veta att jag menar +bacon om jag ritar en gris?  (Nu kan ni slappna av, jag har inte fatt ta emot nagon matbestallning, sa inga grisar har blivit ritade)
 
Jag vill nog inte va dar mer alltsa, snacka om en manniska som verkligen lyckas fa en att kanna sig helt varldelos!!
 
 
Alltsa jag hoppas ju inte att jag fick mina kollegor att kanna sig varldelosa och ma daligt, for att de inte forstod och tyckte det var svart nar jag skulle hjalpa dom i posten, eller annat, eller gjorde jag det?!??
 
 
Alltsa jag kan ta att hon rattar mig nar jag gor fel och sa, men det ar ju bara bra, annars lar jag mig ju inte  pa det sattet som hon vill ha det. Men att hon klankar ner pa mitt utseende, javla krankande!! Jag ville ju bara forsoka se lite sot ut, sa Fittsatan skulle bli lite nojd. Men ack nej ack nej. Ok om jag hade kommit med gront har och tuppkam, kanske hade kunnat forsta reaktionen pga chock. Men va fan seriost!!!
 
 
Typ sur!!!
 
Annars horde Laura av sig (en tjej jag traffat pa datingsaiten "Svenskar i Sydney" pa FB) och frag om jag ville med till stranden, sa jag packade vaskan och vi drog till Cronulla igen, men fan de blev kallt fort idag! Sen kakade vi lite pa Nulla Nulla. Kan inte bara va jag som tanker pa nagot helt annat nar man laser det! Hahaha
Mycket trevligt o nice var det i alle fall.
 
 
Sa har sag mitt har ut idag nar det sag sa dar himla forjavligt ut, tycker ni det med eller? Jag tyckte det var fint i alle fall...
 
 
 

Fy pa mig!!

Skammes pa mig som inte har skrivit har pa hela tva dagar, eller vad blir det?
Blir ett sant har super kuligt inlagg utan prickar.
 
JA som sagt, jag har da jobbat min forsta dag i Australien. Det ar ett cafe som heter Song's Place i Cronulla. Helt ok. Jag tog sonder ett glas bland annat. Men hon ville fortfarande att jag skulle komma tillbaka imon, sa imorgon kl 10 ska jag vara dar. Maste jag alltid lyckas va sa javla klumpig?! Far 14 dollar i timmen, det ar nast in till sa att man borde saga tack och hej, men lite erfarenhet skadar ju inte.
Sen ar det lite trakigt, for dom ar inte sa pratglada, sa det ar inte precis sa att man forbattrar engelskan. Kocken sager typ hej, om jag sager hej forst, javla trakigt!! Men men skit i det, jag ar ju kand for att kunna tanka pa roliga saker, och skratta for mig sjalv, senaste funderingen var om Kackorlackor har snoppar, och hur de skulle se ut..far vell googla det sen...
 
Efter jag hade varit I Cronullla, stannade jag till i Miranda for att ga in i sportaffaren jag varit inne i och lamnat CV, sa att de inte skulle glomma bort mig, och fatta att jag ar intresserad. Gillade stammningen och de som arbetade dar nar jag var inne forsta gangen.
Han sa att det var jag och en tjej till som han hade tankt ringa pa intervju, nasta eller nast nasta vecka. Sa det ar ju bra.
Sen kom han ihag mitt namn och tyckte det var bra att jag kom in igen och visade att jag var intresserad. Sa det ar ju bra.
Dar kanns det som man kan prata lite ocksa och lara sig nagot.Det ar ju anda engelskan jag vill forbattra. (I och for sig helt fel land for att lara sig engelska.)
 
I Cronulla ar det bara sana har riktiga Rednescks, de riktiga urinvanarna. Alltsa jag ser bara lappar som ror sig och ur kommer olika ljud som sager bla gla bla bha. Fattar fan ingenting.
 
Gott nar man aldrig direkt ar pa cafe sjalv och inte vet vad det finns for caffesorter och sen har varldens daligaste minne, och  inte hor ett skit av vad dom sager, men hittills har det lyckats bli ratt...
 
Sen ar ju Kenny helt underbar! Det ar ju helt klart killen man ska kanna har. Tack Frida for introduseringen!! Hur snall som helst, palitlig, kanner typ hur mycket olika folk som helst. Bast helt enkelt.
 
Sa han sa att jag kunde komma ner till baren han jobbar pa pa mandag kvall i Allawah. Sa ska han lara mig hur man tappar upp ol kerrekt, och diverse drinkar och sant nodvandigt. Gievet vis inget betalt, men det ar ju hur bra som helst att kunna skriva in det i CV att man har lite erfarenhet! Hur snallt ar inte det lixom? Det lar ju inte vara manga som far chansen att bara va med gratis o reka laget och lara sig.
Guld vart!!
 
Idag har inte hant ngt, var uppe till 5 imorse och chattade med Jimmy. Latt vart. Sov till typ 12 gick upp och kakade Frukost/Lunch suttit ute och last. Borjade pa min Ac/Dc bok idag. Laste ut Linda Lovelace bok herrom dagen.
 
 
BTW Jag tycker att alla borde aka till Sticky Fingers den 19 April. Da ska Godless Men ha sin releasefest, sjukt ledsen att jag missar detta alltsa :(
Sa nagon kan ju (med tanke pa att det ar min fodelsedag den 19 april) aka dit, gora en pappers-Anna sa att jag ar dar pa mitt egna lilla vis, som 25 ars present. Ar ju skit att inte kunna vara dar och kunna stotta sin kille och ens polare den dagen de gor det de ar bast pa lixom. FOR JAVLIGT rent ut sagt!
 
Eller sa kan ni lagga ihop pengar till en biljett till min kille. (mina vanner missforsta mig inte, givetvis onskar jag att folk hade samlat ihop pengar till en biljett till er med!! Hade varit Guld att ha er har!) Men de hade helt enkelt vart gott med lite snopp.
 
 
 
Men som sagt, missa inte  Godless Men releasefest den 19 april!
Har ar ett litet smakprov.
 
 
 
 

Där vågade sig snöret ut

När jag kom hem satte jag på mig bikinin och gick och satte mig på balkongen. Efter en stund kom Wesley hem, han frågade om vi inte skulle åka till stranden. Jag tänkte för mig själv att "va fan ska vi göra på stranden nu? kl är ju fan 5" men visst tänkte jag.

Åhhh det var helt perfekt på stranden, varmt men ändå lite kylig blåst, så man inte dog av svett! (Typ bra svensk sommardag)
Wes går i plurret, jag stannar kvar på min handduk.
Ligger och kollar in folket som har surfkurs.
Jag funderar lite på om man borde testa det ändå. Vågorna är ju inte så stora och hur svårt kan det vara? Och skulle jag hamna under vattnet så är det väl inte så farligt om vågorna inte är så stora?.. Ja jag ligger och funderar.

Sen efter ett tag känner jag att det är är dags att hoppa i plurret. FAAAN va stora vågorna blev när man kom nära!!! Wes lärde mig att jag ska sjunka mig till botten om vågen har delat/klyvt på sig och jag kan glida över den om den är hel.
Varje gång det kom en klyvd våg (vilket det var flest av) fick jag lätt panik, samtidigt som det var as roligt, blev stressad när det kom en ny, hyfsat tätt efter så jag inte trodde jag skulle hinna andas...

Det här med att testa surfa.. Nja jag ska nog fortsätta lära mig att bada och handskas med rädslan för vågor och vatten innan jag ställer mig på en bräda...

Jävla starka vågor också. Min näsring (inte septum) ramlade loss, men jag kände att den lossnade, så den försvann inte i alle fall. Sen så gjorde vågorna och strömmen så att mitt tanpongsnöre ramlade ner jämte bikitrosorna.
Hoppas ingen såg att det dinglade ett tanpongsnöre utanför, stan så pinsamt! Man vill ju inte skryta inför folk att Hello mates, look I'm a mensbarn today.


Jag var inte så tokig trotts allt

Ok, så nu har jag varit och testjobbat. Hon tyckte att jag gjorde helt ok ifrån mig. Så på torsdag ska jag jobba min första dag i Australien och få betalt!!! Yippi! Hoppas bara jag får jobba mer efter torsdag... Man ska inte ropa hej innan man hoppat över bäcken!
Var så ivrig över att jag skulle få komma tillbaka, så vad jag får i lön? Ingen aning!? Hon kommer säkert lura mig, hon verkar till att vara en lurig liten kines, är seriöst lite rädd för henne, men hon ska nog kunna mjukas upp med.. haha


Äckel toaletternas dag

Fy helvete asså! Jag vill fan spy!
Det har seriöst varit toalett incidenternas dag idag!
Skulle åka från Miranda till Cronulla, tänkte att "jo men det är ju lika bra att passa på att kissa." Går in och det är massa bajs på ringen. FY FAN!!
Jaja tur att jag inte är akut kissig, så det är ju bara att strunta i det. Ska gå ut. Vad händer?! Dörren har blivit låst!! Ahhhh jag är instängt innanför en järndörr, finns inga fönster och en toalett med bajs på. HJÄÄÄLP!! Jag känner paniken. Inte nog med att jag måste banka as högt på dörren så att någon hör mig, tänk om dom tror att det är JAG som har bajsat på ringen. INTE rättvist!
En kvinna hör mig i alle fall och säger till ngn som ser till så att dörren öppnas! Och det var nog ingen som gick in efter och kunde tro att det var jag. Skönt!
Herre Gud, så jävla äckligt i alle fall.

Sen åkte jag till Cronulla, var inne på ett café/bar. Ska dit och provjobba imon. Men asså den jävla kinesen skrämde fan livet ur mig! Kommer säkert va så jävla nervös imon ( för hon stirrade jävlar i mig alla i nacken och granskade så dom "skötte" sig) så jag kommer säkert inte att lyckas... Men men får hålla tummarna. Jag är mest rädd att jag inte fattar vad folk säger typ..

Sen ska jag åka där ifrån och tänker än en gång att det är väl lika bra att kissa innan man åker hem.
Asså detta va fan ännu värre, jag höll fan på å spy!
jag går in det luktar fan för jävligt! (här finns det mer en en toa) ska gå in till en, eller jag gick inte ens in. Hela jävla golvet var fan nersketet! De va fan bajs över allt! Ahhhhhhh jag spyr bara av att tänka på de! Hur fan lyckas man skita ner hela toan och hela golvet?
Kommer fan aldrig mer vilja gå in på en offentlig toa igen!!

Typ värsta skitdagen hittills!!!
Gött i o för sig att jag ska få provjobba..

Undrar om jag får jobbet om jag skiter ner deras toa?!
Verkar ju va någon ny innegrej här.


Och helt plötsligt befann jag mig på en KISS konsert

Alltså idag har ju varit en sån sjuk dag!
Den bästa här hittills, lätt!

1. Skypeade med min supersexiga megababe, de va så jävla nice!

2. Liftade med ett gammalt pensionärspar

3. Var två cm ifrån Gene Simmons på Hard Rock Café

Detta har ni redan läst innan så nu fortsätter dagen..

Jag behöver skriva ut mer cv, letar upp ett internetcafé, yrar runt på George st och runt om och letar jobb...samma visa "we're not hiring for the moment, but we can take your resume" (vet Inte om de va ok engelska, men typ så säger dom)
Tillslut har mitt batteri på telefonen börjat tryta.
Så jag letar upp en till bar. Fråga hon i baren följande. Hej, om jag tar en öl här, skulle jag kunna få ladda min telefon då?
Haha jo men de gick ju ok.
När jag sitter där nere ser jag två "LA-rocker" killar gå upp för trappan.
Hmm intressant tycke jag, tänker att det är nog bäst att gå upp och reka läget lite.
Upp går jag och köper mig en till öl, ser vart grabbarana sitter, sätter mig vid bordet snett jämte.
Funderar lite för mig själv "hur tänkte jag här? Tror jag att dom ska börja prata med mig? Sällan!"

Tillslut tar en av grabbarna fram en vinylskiva. Yes! Här har jag min chans!! Jag ursäktar och frågar vart han fått tag på plattan, han förklararade. Och undrade vad jag gillar för musik, och bland annat så nämnde jag KISS. Dom frågade om jag inte skulle på KISS o Mötley Crüe konserten. Jag svarade. Va är den idag? Jag har hört talas om den men hört att det skulle va slut sålt?!
Så efter en stund huxflux sitter jag där i en taxi, med två helt främmande människor. Givetvis känner jag inte taxichauffören heller. Så jag sitter alltså i en taxi med TRE helt främmande människor, på väg till en KISS/MÖTLEY CRÜE konsert (Lizzy spelade med) utan biljett, utan att veta vilken jävla del av Sydney, hur långt ifrån Sydney jag är på väg.

Framme vid arenan skiljs vi åt, vi byter nr ifall att jag lyckas hitta en biljett.

Jag tar ut pengar, går förbi ett gäng killar. En ser ut att va en biker. Jag frågar dom om dom vet vart man kan köpa biljett. Löjligt tycker dom och tycker att dom ska försöka smuggla in mig. Hahaha aldrig varit med om något sjukare. Han försökte verkligen, men vakterna vägrade. Så snällt och fint gick jag och köpte en biljett. Köpte den billigaste typ ståplats längst bak. men med tanke på att jag är blond och inte fattar bättre, hamnade jag grymt bra uppe på läktaren, uuuups hehehehehehe. Jag missade Lizzy. Men Mötley och Kiss fick jag se :)
Sedan hittade Stacii och Ace som grabbarna "LA" hette mig i ölkön. Nice som fan!

Resultatet av dagen

Stött på trevligt och hjälpsamt folk
Gjort sjuka impuls saker
Sett KISS och Mötley i Sydney!!!!

Dagen får 5 av 5 möjliga stjärnor!

Tyvärr inga bra bilder på Mötley, så jag skiter i å lägga upp ngn, man ser bara Lees hjul typ :-/

 


Gene Simmons

Woop woop!! Då har man varit si så där två cm från Gene Simmons!!! Ahhhh han gick lixom förbi mig, groupie , jag?! You fucking kidding Me?! Så jävla kändis kåt är jag!!

Var typ as stressad för jag skypeade med mannen i mitt liv. Har gjort hela min dag, så de va nice :)
Så det slutade med att jag liftade med ett gammalt par till tågstationen, gulliga dom var! Med tanke på att tiden lixom sprang iväg..All kärlek till dom! Sen när jag kom till centralen, var jag där typ kvart tio i. Tänkte gått till HRC, men jag gick förbi spårvagnarna och frågade när nästa skulle gå. Fitt gubbe. Som sålde biljetterna sa. Jo men om 1 min. FUCK ME!!!! Så i helvete heller, efter 5 min frågade jag. " asså seriöst när kommer tåget?" Han kukhuvudet säger, "vilken sekund som helst" så jag tänker. "Fitta! Jag skulle gått ist, men fan går jag nu så kommer fitttåget" så fint stannar jag kvar, när kl är 5 över känner jag hur jävla sur jag är i hela kroppen. Och om jag missar Gene så vet jag fan inte vad jag gör!
Ja men som tur va han jag ju titta på han i si sådär 5 min.

Lätt värt!!

(Om det nu skulle vara ngn som läser här som INTE vet vem Gene Simmons är, kan jag säga att det är basisten i KISS.)

Så nu har man gjort nya grejer för första gången.

1.liftat
2.sett Gene Simmons i Australien

Ok då kan man åka hem! Eller??


En fågel viskade i mitt öra

Igår när jag o Kenny va på HRC så berättade en som jobbar där att Gene Simmons ska komma dig och signera en bas kl 14:00 ahhhhhhh jag måste dit!! Jag måste ha en en autograf!! Måste slicka han i ansiktet! Nja kanske inte förresten, men visa pattarna? Nä det gör man bara på konserterna haha

Sen ska det tydligen vara värsta fyrverkerierna vid Darling Harbour kl 21 så det får väl bli en heldag till att promenixa runt där imorgon.


Am I The star??

Asså stör mig att denna jävla app jävel vill ngt surt med mitt liv... Det andra inlägget skulle varit publiserat för typ tre h sen.. Men jaja..

Ok så jag har varit på HRC snackat med grabben från HRC i Köpenhamns kompis, dom hade inget ledigt just nu.. Herre Gud är det ngt fel på mig eller?? Jaja skit i de! Jag o Kenny fick en gratis Jack Daniels alltid ngt?
Nu är vi i Kina town.. Fan asså kineser kan fan sjunga asså. Bara så ni vet.

Och jag har gjort mitt första framträdande i Australien. Gissa vilken sång?! Givetvis "hit The road Jack" den givna hem givet vis! Och det var sista nr för kvällen! Hur ball är inte det?! Jaja hade säkert låtit bättre om man vart nyktrare.. Men jag är ju arbetslös (suger) än så länge, så live The life! Have fun!

Skål!!


Härligt att "hora"

Ja men de va ju skönt att höra att det kan vara ok att skriva utan ÅÄÖ.

Idag har jag igen varit på Cronulla (är det bara jag som tänker på ngt annat när jag läser det namnet) beach.
Fanns många "Håkanbadisar" på stranden. Ni vet såna där badkalsonger. Som är så himla upphetsande..Fan kommer aldrig ihåg vad de heter...

Nu ska jag in till stan o dricka öl med Kenny. Känns inte så kul längre.. Hade gjort mig ok snygg, sminkat mig.. Har till o med mina lita skor på mig. Vad händer?! Jo det är så jävla varmt, går lite extra for i 15-20 min för att hinna med tåget. Vilket resulterar i att jag är AS svettig. Och vill hellre hem o duscha.. Sminket! Alltså jag ska fan aldrig mer sminka mig när de är varmt.. Asså foundationen har ju svettats bort, HALFT, typ fläckig! och min lite fint övertäckta "perfect pink" färg på ansiktet är längre inte så vackert döljt som det var innan.
Så nu kommer inte folk kolla på mig för att jag är lång, snygg, med skyhöga klackar och snygg frisyr. Utan de kommer kolla (japanerna kommer säkert att ta kort) så in i helvete, för att dom aldrig sett en gris i ett par Jeffrey Campbell Lita skor för. Faaaaaan. Ok bara att hålla huvudet högt.. Och jag som ska till HRC för att han som den andra kände jobbar idag.. Han lär ju inte rekommendera en gris att stå bakom baren...

Kan inte klandra dom, hade gjort lika dant själv, i varje fönster ska jag gå o titta på mig o nöffa lite i smyg..

Jacob!!!! Kommer du ihåg nöfftanten???!! Hahaha så ska jag låta!
Jaja nöff nöff

Och skämskudde på mig för att jag ser räliger ut ikväll!!


Blir ett inlagg utan svenska bokstaver..

Ok, sa nu blir det intressant for er att lasa, javligt irri. Lanar Wess dator, saknas tre bokstaver. Ibland blir det inte sa lyckat utan
  .  ..   ..
 a  a   o
 
tillexempel om jag ska skriva, "lat oss hora"  hahaha ok jag tycker det ar as roligt, las det "ordet" ni tycker blir roligast helt enkelt!
                                                                                                                                
Idag har jag varit i Darling Harbour, har varit pa hard rock cafe och druckit ett par ol. och lamnat in en jobbansokan. Fast jag ska dit igen pa fredag tror jag, en som jobbar pa HRC i Kopenhamn sa att han kande en dar, som jag skulle fraga efter, kanske kan va bra om man "kanner nagon" som "kanner nagon" jaja far halla tummarna att man far jobb dar. hade ju vart ball.
 
Var en trevlig kille som stod i baren, han var fran bracilien. Han sa att dom skulle ha varsta fyrverkerierna vid darling harbour pa lordag, sa det rekommenderade han mig att se. Gott mos, det far man ju gora da!
 
Sen var det ju inte alls langt ifran Paddys Market, sa jag har ju nastan varit dar innan. Gott nar man gar forbi och tanker att.hmmm men varfor ligger chinatown har ocksa? det ligger ju vid Paddys, varfor har dom tva chinatown i denna stad?  och sen tanker man att, jaha har dom en marknad har med...aaaaamen halla! jag ar ju har, min vilsna sate!!!! Eller vilse har jag inte varit an, men fattade inte att det lag sa nara varann bara och att man gar samma gata...
 
Har lamnat in lite mer jobbansokningar, det ar ingen som har lediga jobb for tillfallet, men alla har velat ha mitt CV. Sa hoppas det ar nagon dumjavel som slutar snart!!!
 
Tja det ar vall det som ar vart att skriva om idag...
 
Nu ar fragan, kanns det ok for er att jag skriver har, utan bokstaverna med prickar pa eller?
Eller ar det battre att ge fan i att skriva? sa javla drygt att skriva pa mobilen...
 
Ni kan vell hora (hahahahahaha) av er i kommentarsfaltet, sa jag far hora (as garv) eran asikt. Tank vad ett par sma prickar kan gora mycket!!
 

Cronulla beach

Yepp!! Vaknade till besvikelse..bara massa moln på himlen, ingen sol kunde skymtas.

Men vid kl 10 var det SOL!!! Packa väskan med strandnödvändigheter klabba in kroppen med solskydd 50! Sprang till bussen hann precis med den, så jag slapp gå i 30 min.. Tog tåget till Cronulla. Nice!!
Fast fan va de e tråkigt att sola egentligen, särskilt själv! Ingen att prata med, ingen att bada med, ingen att äta glass med, ingen att ta en kall öl med i solen. Drack en öl, la passians på telefonen, åt en glass tittade på havet, la en passians. Det är lite sugit!! Det är när man slappnar av och inte har massa i huvudet man får extrem hemlängtan! Nu har jag ju gjort alla nödvändigheter så nu är mitt huvud tomt...

Men skit i de!
Pratade med Rebecca idag <3 love på den!! Och Wille sa i telefonen att han sakna mig, och Collin log när jag (pratade som jag pratade till en hund,är det inte bäbis språk är det hudspråk, eller det kanske är samma )till han i telefonen, dubbel kärlek på dom!!! <3 <3 <3


Börjar känna av att rutin Anna kommer fram här, jag vill ha lite rutin i vardagen.. Blir så jävla stressad av att slappa..

Men jag har nog hittat nödlösning om jag inte får jobb. Eller???

De är ju för fan lagligt att va hora här! Asså det står med i lokaltidningen "adult services" chockad! Finner inga ord!! Och det är en hel jävla sida med bara detta...och lokaltidningen.. Finns ett antal...med olika..

Skulle vilja se en sån sida i hallandsnyheter!! NÄ ärligt.. Fortfarande i chock... Inte ok..


Sökt jobb i Newtown

Jaha, idag har jag varit i Newtown och sökt jobb på olika pubar och lämnat mitt Cv. Hoppas att någon nappar, även lämnat in det i ett par klädaffärer, men de verkar inte vara så mycket för att anställa turister.
Gick även förbi en brudklänningsaffär affär. Hon sa att dom inte sökte just nu, men ville gärna ha ett cv, men är det svårt att få jobb i en vanlig klädaffär så kan man nog hälsa, by by till jobb i en brudklänningsaffär kan man känna.

Jaja man måste försöka, det värsta som kan hända är väl att dom säger nej, och det dör man väl inte av.

I morgon hoppas jag att det är bra väder!! Måste slappa! Måste till stranden och bli röööööd!!
(Skit bra, för om jag säger fel ord eller dylikt till någon och blir generad, så syns inte det. För jag är redan röd!! Eller blir man ännu rödare när man bränt sig och sen lägger på en genering på fejan? Värt att undersökas kanske?)

Lugnt jag lovar att jag ska lägga upp de eventuella kräftbilderna sen..

Fast att man inte gjort något vidare asvettigt om jag får tycka, har det ändå varit intensivt.

Det är 30min gång väg till stationen, jag äter sjukt långsamt, man har fixat med alla viktiga saker, bank, TFN, RSA/RCG, medicare. Bla bla bla
Sen har det tagit ett tag att hitta vart man hittar det man ska hitta.. Allt tar tid hel enkelt.
Jag har inte gått så här mycket på länge!!!
Egentligen borde jag vid detta laget gått ner typ 50kg, fast med tanke på att det är så himla bra väder så måste man ju äta MINST en glass varje dag. Sen måste man ju äta MINST en glass när det regnar också, för att det är så himla synd om en för det regnar.. IDIOT! Fortsätter det så här kommer jag ju inte kunna komma hem till Svealand igen pga att jag är för fet och jag inte får plats i flygplanet, de måste frakta mig på båt!!
Nä får snart bli skärpning på det här...

Kan även säga att fan, de är dyrt å va diabetiker! Måste ju äta ordentlig mat med, inte bara glass, är som vanligt att alla pengar går till mat.. Lunch & middag ute typ varje dag, för att man är iväg... Grattis!! Diabetes kan suga balle!! }:-(

Men jag hoppas i alla fall att det blir sol imon, då ska jag till stranden ;P







.....å äta glass :D :D


Bondi junction

Idag har jag varit i bondi junction och tittat ner mot Bondi beach.
Åkte dit för att det var två svenskar som pluggar film här i Sydney, som behövde någon som kunde ställa upp på att bli fotad. Dom skulle göra en "händelse" fast i bilder. Eller hur man nu säger. Så det var jag och en kille som var med.
Handlingen var typ denna.

1. Jag sitter på en bänk, och väntar på min kille.

2. Han kommer och sätter händerna för ögonen.

3. Han ger mig en puss på kinden. (Förlåt Jimmy för den, hoppas det var ok för dig.)

4. Vi sitter på bänken och ser kära ut. (Detta var det svåraste, för vi bara flabbade när vi skulle titta på varandra, tillslut lyckades vi..tror jag haha)

5. Han ser något på marken och ser undrande ut.

6. Han böjer sig ner mot marken och tar upp det (det är en nyckelring)

7. Han vänder sig om för att sätta sig på bänken igen, då tror jag att han friar.

8. Jag ser jätte lycklig ut.

9. Jag kramar han och han ser helt chockad och förskräckt ut, vad ska han göra för denna missuppfattningen lixom..

Så de va de bilderna vi tog. Är väl bara att hoppas att dom blev nöjda, och att dom får bra respons på sitt arbete.


Och jag fick ju se bondi beach.. Får åka dit igen en dag och gå hela vägen till stranden...


Happy mardi gras!

Idag är Anna ute själv i den stora staden Sydney, staden kryllar av bögar, lebbar och transvestiter och straita människor. Det är nämligen Mardi gras parad. Medans alla andra är fulla i staden är jag nykter. Men ska nog ta tåget o träffa en jag träffade på kursen herrom dagen.

Annars har jag varit och kollat in paddy's market idag. Shopat lite kläder ;) kunde inte låta bli ;P


Läggdags

Ok idag har jag träffat Lisa, som jag inte träffat på säkert över fyra-5 år. Mitt Xxxxxxxxxxx syster, ok kanske överdrev där men ni fattar. Fantastiskt att man ska träffas på andra sidan klotet. Men det var sjukt kul att träffa henne! :)

Sen har jag varit i Newtown ikväll. Det är nog där jag ska försöka slå mina "rötter" känns som att det är där jag "hör hemma"
Mycket musikfolk, nice.. Ska spana in det i lite nyktrare läge med på måndag.. Måste köpa mig en gitarr asså... Ska se om jag kan hitta ngn till rimligt pris.. Får se. Tar det lite som det kommer.

Har träffat en tjej idag som va sjukt rolig, hoppas vi kan ha lite kul ihop! Hon är här ifrån Sydney o känner Kenny o dom (Fridas vänner)

Försöker hålla mig borta ifrån svenskar lite, finns gott av dom. Men hade kunnat va hemma i Sverige om jag hade velat träffa folk av den rasen, inte sant?

Har haft en grym kväll, och måste säga att Fridas vänner är lite av bäst!
Dom vägrar (fast att jag faktiskt klarar mig själv) låta mig gå ensam hem. Så jag får sova här i ett gästrum. Dom är sjukt vänliga här, och gör det bästa för att jag ska ha det bra och känna mig "hemma/ok"
Och då är jag inte as packad, utan har bara tagit några öl och haft det trevligt.

Så natti natti medans ni jobbar rövarna av er ;P


RSS 2.0