Suddigt

Nu e de suddigt! Har läst en bok med normala bokstäver i väntsalen på östra sjukhuset. Har dock lagt ner den nu när texten går över i 3D. Det jag skriver nu..jävligt dålig skärpa. Så idag kan jg skylla på stavfel med god anledning. 
Ska göra ögonbottensprov för diabetesen. Så här sitter jag å väntar på att  dropparna ska verka, så jag kan få in å bli fotad.. 
Nu ser tangenterna på mobilen it å va i 3D med. 
 Väntrum  är  ett spännande ställe att befinna sig på.. Typ tystnad.. Folk pratar tyst.. Den ända som inte har fattat att set är skönt när det är lite tyst är damen son e ca 60 bast som spelar spel på sin iPhone och som vägrar stänga av ljudet..det finns väl inget mer störande ljud än det? 

Jaja dagens ointressanta uppdatering.. 

Då ska vi se..

Mitt vackra gudbarn fyllde hela ett år herrom veckan. Så igår var jag hemma i kaos byn och hälsade på. Fick även lite gliringar om att jag inte bloggar längre. Att de längre inte har någon kvällsläsning. Men vad ska jag skriva då?

Att jag för en kvart sen gick genom nordstan till centralen i ett regnställ.. Känndes som att jag nog var den enda i stan som har ett helt sett. Känns som att bor man i stan ä det bättre att se as snygg ut och sitta å vara eventuellt blöt resten av dagen. Ja folket tittade på mig i alle fall när de gick förbi mig och hörde mina regnbyxor låta når jag gick. Regnbyxljudet ni vet? 
Sitter på pendeln nu till jobbet i Lerum..bloggtekniken går mig på nerverna.. Så nu skiter jag i detta för idag. Fan kan de bara inte funka? Ska allt behöva ta en kvart extra hela tiden? Blir sjukt trött faktiskt..

RSS 2.0