RSA

Japp då får man lov att jobba med att sälja sprit o spel.
Har inte suttit i en klass på 5-6 år och det första man gör är är att sitta 10h och lyssna på ngn som snackar engelska. Fattade inte alla ord givetvis, men jag fattade sammanhanget. Så det va la gött de då!

Kan man söka jobb nu då..


Lurar runt lite

Jaha då ska vi se, igår var jag inne på nätet och fixade tax file number. Anmälde mig till en RSA/RCG utbildning. Som jag ska på imorgon.

Idag åkte jag till pentshurst eller vad det heter för att kolla vart jag ska imorgon, så jag inte behöver bli stressad, skulle gå till en park, men kom till en kyrkogård ist.. Uuuups. Letat upp ett bibliotek där jag här skrivit ut några cv. Ätit glass och kanske fattat hur bussarna fungerar. Enda är attest står lixom inga tider på "småstationerna" tur att jag har en app.. Hur klarade man sig förr egentligen??!

Nä här inte hänt något överdrivet spännande.
Jo jag har satt in mina första pengar på min bank, tagit ut mitt första uttag. (Kan va för att jag är lite trög, men jag tycke dom väg lite av avancerade. Även att handla på kortet. Skulle man välja mellan 3 alternativ. Sparande (?) och kredit. Jag valde fel första gången. Jag hade tydligen ett "saving" konto.)
Man lär sig ngt nytt varje dag!

Australiensare per lag är väldigt trevliga. Men det vr en konstig 40-50 dam som försökte prata med mig. Fattade INGENTING! Dels sluddrade hon, tror fan hon va full, hade världens accent, massa buller från bilarna och sen lilla mig som inte riktigt kommit in i engelskan än..eller inte deras slang o tjofräs i alle fall haha


Surfar jag för mycket?

I lördags så var jag o köpte ett telefonkort, jag satsade på vodafon. Jag köpte ett paket för 30dollar, där man får ringa och smsa för en summa och där det var 500mb surf.

Igår fick jag ett sms att jag bara hade 50mb kvar. Så när jag var på Miranda igår, gick jag till dom och sa att, vet inte om detta var det rätta alternativet, han verkade också lite stockad när jag sa att jag redan gjort av med så mkt mb på 2 dagar. Så jag fick köpa lite påfyllning för 5 dollar. Uups! Men jag lever ju typ med mitt internet. Perfekt med google maps så man hittar hem. Då jag tycker det mesta ser lika dant ut. Hitta till olika platser.

I söndags när jag var ute och drack öl med Fridas snälla aussi vänner så var det en tjej som visade mig en app med buss o tågtider, de var bra! Ska man bara fatta den ;)
Har inte åkt så mycket än, så jag lär väl mig snart.


Miranda

Miranda är nog de värsta shopingcentret ever! Har gått i cirklar några timmar, men jag hittade tillslut ett medicare kontor och st. George bank!
När jag sen vill hem, är det ett helvete att hitta tåget. Gick i cirklar. Väl ute och ska ta tåget. Då här ju någon sate gått och blivit påkörd av tåget..inställt.

Åkte klart buss hit. Ren tur, de stannade en buss och jag frågade om den skulle till sotherland där jag skumme tagit tåget ifrån, men den skulle till Miranda. Perfekt för det var dit jag skulle.

Men ta buss tillbaka..nja kanske inte idag. Känner inte riktigt igen mig än.

Tack vare google map hittade jag hem efter en pubvistelse med Fridas vänner.

Så för att ta det säkra före det osäkra, väntar jag in bussarna de ska sätta in istället för tåget.


Hoppas inte det var allt för förödande med stackarn som blivit påkörd...


Operahuset & The rocks

Lite till bilder..


Precis vaknat

Jaha så medan jag precis vaknat, ska väl ni som inte ska supa skallen av er gå å lägga er nu.

Ska vi se vad denna dagen har att bjuda på, jag hoppas verkligen att vädret är bättre idag, så man kan se sig omkring lite...

Igår var vi, (jag och Wesley) bara på ett stort köpcentrum, som heter Miranda.
Och sen i en mataffär och köpte mat o saker.
Affären hade KISSglass! Jag köpte dock inga, men jag kom och tänka på en av mina vänner ;) synd att de va glass som smälter, annars skulle man postat dom!
Sen var det bara pizza och öl hemma hos Wes som gällde.
Somnade runt nio helt död, är väl jetleg kan jag tro.

Nä här kan man inte ligga. Ta en dusch och käka frulle står nock på tapeten hör nu.

Och ni får väl sova göttigt där hemma.

Lite bilder från igår, man ser dock inte att det verkligen öser ner regn..

 

 


Resan del 4

Så där väl framme i Australien.
Vi kör in i spritaffären och köper dricka, nice.

Här bor jag nu du..ett tag tills kg hittar ngt annat, eller tills han slänger ut mig.
Och en liten rom o cola slank ner som jag handlat i den störda sprit affären plus en öl och tjöt med Wesley innan jag gick och la mig.


Resan del 3

Här har vi en bild på hur tjusiga kläder flygvärdinnorna har.

Och det var detta jag såg av Songapore (skulle stannat där, solen lös ju där ialle fall)
Dock inte så bra bilder. De är tagna på flyg tåget.

Träffade en tjej från England också som jag satt och pratade med på Singapores flygplats. Hon skulle med samma flyg, så de var ju nice att ha någon att prata med..

+ heltäckningsmatta på en flygplats, hur tänkte dom där? Det blir ju as tungt att köra väskorna! Phu!!


Del 2 flygresan

Yapp på flygplatsen i Köpenhamn.

Strosade jag minnsan inte runt, jag gick direkt och såg till så jag kom igenom security, sen kolla upp vart gaten låg. Så jag hade koll. Jag vill ha koll, vill inte stressa! De ända var ju att när jag hade gått igenom där som man kommer till gaterna. Fanns det inte så mycket roligt att titta på. Heller inte något ställe dom serverade öl. Fail!

Jag kände ändå att en öl kunde vara väldigt gott. Så tur som jag hade fanns där ett 7eleven där jag köpte ett ritblock och pennor, och där jag även kunde köpa mig en tuborg grön.
Men måste erkänna, kändes ganska fattigt och alkis att sitta helt ensam och dricka burköl på en flygplats..

Bakom mig satt en man jag reflekterade över, som också satt och drack burköl. Han hade kränkt en 4 st eller något. (Det var 50cl öl)
Jag vet inte varför jag la märke till han, kanske det var för att jag kände av hans blick i i min nacke. Jävlar vad han stirrade denna man!
När jag såg han fick jag en sån här obehaglig känsla. Ja jag gillar INTE denna man! Och hoppas inte att vi ska med samma plan, eller det spelar ju ingen större roll, planet är ganska stort, så jag lär inte se han. Det var det jag tänkte.

Nu kan väl alla lista ut vad som händer?!
Mannen åker med samma plan, OCH gissa vart han sitter!!!? Snett bakom mig, och stirrar! Ta mig fan hela tiden.

Kom man tex tillbaka från toa stirrade han. Och jag menar. Tittar man på någon och den tittar tillbaka, brukar man väl vända bort blicken eller le lite och göra en nickning eller något, som en trevlig gest, just för man precis råkat stirra ihjäl någon?
Men ack nej! Ack nej! Här hade vi en livs levande psyko man! Sätter 100 spänn på att han skulle till Thailand och spana in någon stackars thaia han kan dra med sig hem.. Stackars kvinna i så fall!

Här är min yberlyxiga öl och mina teckningar jag gjorde på planet av den läskiga mannen, blev ganska likt så typ så här såg han ut, men med en psyko blick jag inte fick till...


Tillbaka i den "sociala" världen

Då så, australiensiskt nummer fixat, och känner mig "social" igen. Gud va jobbigt det var att under ca 2 dygn inte kunna googla runt, FB:a, instagramma, och alla de där löjliga vardags sakerna man gör och kunna skriva inlägg här med ÅÄÖ bla. Haha

Jaja men vart ska jag börja.
Allt gick bra med resandet, på planet från Cph till Singapore satt jag som sagt jämte två härliga damer. De drack jag gin o tonic, whisky, vin och capten Morgan med. Givetvis vatten också. Dom var verkligen as roliga!
Givetvis visade jag den traditionella servettsnoppsvikningen! Och då kan ni gissa snacket!

Jag gör så här att jag gör små olika inlägg, annars blir det nog för långt...

Mitt drinkbord, vatten, gin&tonic, vin & whisky.
Och här är jag och mina 2 ladies :) jag tror dom skulle till Bali. Och den ena hade ett barnbarn som var i Australien som hon skulle kontakta sa hon. Frågan är hur mycket hon fått i sig ;)


I Australien

Japp detta inlagget kan bli lite spannande da jag lanar Wesleys dator och AA&O med prickar pa inte existerar,
Nar jag har fixat mitt kontantkort kommer jag att lagga upp bilder fran flyget och sa med.
 
Resan gick bra det tog lang tid.
Resan mellan Kopenamn ocg singapore var mkt trevlig. Hamnade jamte tva trevliga damer som jag drack gin n tonic med.
Jag kanner mig mycket storlt over mig sjalv att jag hittade ratt och inte fick panick utan beholl lugnet och fragade mig fram om det var sa att det behovdes.
 
Har ar klockan 11:05 Lordag atit agg & bacon till frukost och givetvis regnar det.
Jag och Wesley ska ta det lite soft ett par timmar och se vart vadret bar han, och sen fixa lite saker, bla telefonkort sa ni inte slipper tanka pa vad ni laser. Hahaha detta ser ju for javla roligt ut!
 
Just de Tullen.
Det gick bra! Jag fick ga igenom och de fragade vad det var for medicin, jag sa insulin. de tittade inte ens hur mycket det var (tur?)
Och sen sa fick jag stalla mig sa en hund fick sniffa efter knark. Och det gick ju bra. Fantastiskt!
Sen stod wesley och vantade pa mig pa flygplatsen.
 
Sen akte jag och wesley in i en drive thru bottle shop. dar jag spenderade mina forsta 33dollar.
Sjukt ovant att lixom kora in i affaren..skumt..kommer bild senare..
 
 
Ne detta blir bara jobbigt att lasa kanner jag, sa jag aterkommer nar min mobil funkar.
 
 
 
 

Malmö

Ok då var man i Malmö. Så nu blir det tomt här de närmast 20tim. Minst i alle fall.

Och ja jag har gått på toa! Precis nu typ, fan upptaget hela jävla tiden på alla. (Ok den jag hade på sådan var sönder hahaha) men alla är tydligen kissiga på detta tåg. Och väskorna blev inte snodda.

Hjärtklappningarna har börjat sätta igång...
9:14 är jag på Kastrup. 12:10 går flyget!

Hej då så länge.. Hörs snart!

Och skulle nu planet krascha så,
älskar er och ni är underbara och bla bla bla
Swing!


.....

Fortfarande rödmarkerade WC knappar, typ överallt!! Panik!

Sen hoppade det på en tjej och kille i Helsingborg.
Hon måste vara hjärndöd!
Vet inte om hon vill verka intressant inför killen men...hon borde prova vara tyst.
Hon snackar typ om motorcyklar, att hon har sne höft och bla bla, och att hon alltid ramlar på höger sida... Jag kan nog tycka att hon inte borde köra hoj över huvudtaget...sen ska hon verka bäst på allt också..
Kanske är lite bitter nu, men de är nog för jag är så jävla kissnödig.


Det blev en snickers

Gick och köpte mig en snickers. De kan ju va gött å knapra på sen. Och en till kopp kaffe. Passerar Ängelholm här nu.

Är sjukt kissnödig, men jag vet inte om det är någon jävel som skiter sönder toan eller något. Har varit upptaget as länge!
De två koppar kaffe börjar lixom säga hej hej här..

Vet inte om de blir fler inlägg här nu, och vet inte när nästa blir.
Är alldeles för kamrat för att räkna om tid, annars kunde man ju ställt in ett automatiskt inlägg och sagt, hej hej jag har landat. Men de blir det inte. Inte ett automatiskt i alle fall.

Kommer mer och mer folk på tåget, jag vill inte lämna väskorna utan tillsyn :-O
Bara att hålla sig helt enkelt...

Hej Ängelholm!
Och fuck off du rödmarkerade WC symbol }:-(


Då börjar det rulla mot Australien

Och då börjar resan...
Tåget har precis lämnat Göteborgs Centralstation och rullar mot Kastrup.
Har precis pussat ihjäl Jimmy på perrongen. Nä kanske inte pussat ihjäl, men så där när man inte riktigt vill att det ska va den sista.
Sista och sista, de hoppas jag väl inte, får se det som en lite extra lång semester och snart pussas vi igen.. Får vi hoppas i alle fall.
Var ju ganska dumt egentligen att kära ner sig innan man skulle åka. Men va ska man göra, jag är ändå nöjd med att jag är kär i världens bästa och finaste kille.

Kändes lixom inte som att den här dagen skulle komma. Men nu har den anlänt, men det känns fortfarande inte riktigt verkligt.

Känner mig inte så nervös än heller. Det kommer nog om någon timma, kl 09:00 närmar det sig Kastrup, jag lär vara as nervös då..
Herre Gud få med sig alla väskor, se till så ingen har blivit snodd, inte drämma till folk med väskorna på axlarna osv osv.
Ingen vidare resfeber heller tror jag, jag ge inte kollat väskorna 100ggr osv, inte ens en gång.
Givetvis kollat så att PPP + sprutor är med.

Har en 100Dk i min plånbok, om man skulle ta och spendera dom på svenskt godis. Man borde väl passa på?
Får se sen. Har ju inte ens käkat frukost.

Hon som säljer snaskighetet kom förbi nu, men alldeles för tidigt för att veta vad för sött man är sugen på.
Så istället ska nu jag och Harry avnjuta en kopp kaffe.


Sista kvällen i Sverige

Tillbringas med min bästa Jimmy och lite jordgubbar och cider!

Kan de bli bättre?


Det känns som överlass...

Det känns som jag har asa för möer packning med mig. Men jag har ju varnat flygbolaget, så de borde inte vara några problem.
Men det känns kul att jag knappt kommer få plats med boken på grund av alla jäkla test stickor...
Detta är all packning i alle fall.

1. Mitt insulin som väger 8kg = handbagage
2. Mitt ena handbagage som jag ska ha insulinet i. (Böckerna kommer inte få plats och ska läggas i väska nr.5)
3. Kläderna som jag ska ha på mig när jag flyger.
4. Mitt stora bagage, känns som jag inte har ngt med mig. Ska i med sminket sen med. Så är det klart.
5. Mitt 2:a handbagage, här i ligger teststickor samt ny utrustning som mätare osv. Som inte heller får åka för kallt.. Hoppas jag får plats med mina två böcker..
6. Min data väska.
7. Min magbag. Här kommer jag ha sprutor och lite extra insulin, ifall att väskan med all medicin skulle råka försvinna av någon anledning.
8. Vad vore en kvinna utan sin jävla handväska? Här i förvaras Harry. Given och trogen vän som inte dissar någon fest och alltid håller med mig.
(Fan nu ser jag ju att jag skulle också tagit min döskalletröja, hade ju sett ut som riktiga semesterfirare jag och Harry då ju. Typiskt, den ligger nog långt ner i en bananlåda i fin förvaring långt ifrån Göteborg.)

Så håll gärna tummarna för mig nu, så jag får med allt insulin in i landet.. Har inte fått svar från ambassaden än...
Suger lite, hatar att inte ha 100% koll. Men men man kan inte lyckas jämt. Jag har ialle fall försökt. Allt löser sig om inte annat!


1 dag kvar

Phu jag känner allt av hjärtklappningarna idag.
Väskorna är färdigpackade, så gott som. Kan ju inte lägga ner insulinet förrän imorgon.
Det jag ska göra idag är att ringa till 3 och säga upp mitt abonnemang. Så ni som vill ringa mig i eftermiddag kommer misslyckas totalt ;)
Sen tänkte jag laga mat så den är klar till min snygging kommer hem.
Sen ska jag glo på han jävligt länge, för sen är han (eller jag) långt borta, jävligt länge, eller inte så länge.
Vi får väl se hur det går. Hur länge jag är iväg.
Hoppas att detta kommer funka i alle fall.. Man får väl se vad som händer..

Riktigt frisk är jag inte än heller. De måste gå över tills imorgon!!

Men jag sätter väl igång tv:n och lyssnar på mitt skenande hjärta, vart ska detta leda?? Till panik ångest eller. HJÄLP! Haha

Nä dags för att dricka min ingefära mjölk med honung.


Gammel skiss

Kollade igenom lite gamla bilder idag, som jag har liggandes på en extern hårddisk.
Hittade min gamla skiss som jag ritat till min rygg.
Den ser ju inte riktigt ut så, men i stora drag. Mikrofonen kunde jag inte rita så den är inte med på bilden tex. Sen är en del borttaget med... Kan undrans om jag har någon bild liggandes någonstans. (Ska se om jag hittar någon innan jag publiserar inlägget.)
Givetvis är inte tatueringen klar heller... Men i stora hela, det är det där sista som alltid är kvar... Måste ju ta mig till Sthlm.. Det är alltid ett projekt.
Sen är det ju inte gratis heller...

Hittade en jävligt kass bild men men..


Till Eva

Med tanke på att jag vet att Eva alltid läser min blogg innan nattning av sig själv. Känns det fruktansvärt dåligt av mig att inte ge henne hennes nattliga läsning.
Men nu fick du ju läsa lite, men de va ju änna snöler text de där...
Vad har hänt idag egentligen??!!
......................tänker...............tänker mer................ Då det absolut inte har hänt något intressant i mitt liv idag får jag väl skriva följande.
Det ända intressanta, roliga, givande som ens är värt att nämna som har hänt idag, är dom där så kallade snuskiga vuxenlekarna man kan leka på olika ställen, på olika sätt, på.. nä de ska la ni skita i!
Jag slår vad om att ni små äckliga as redan har fått fram en snuskig liten bild i era små snuskiga huvuden.. Skäms!


Kul på hjul

Idag har jag övningskört annat än resväskor. Något mycket roligare, nämligen kört fyrhjuling för första gången på is och sladdat runt lite. De e ju löjligt hur roligt det kan vara.
Kanske onödigt med tanke på att man har dragit på sig världens förkylning, men vem fan har tid att tänka på en snorig näsa när man kan ha roligt istället?
Tack bästa Jimmy för du drog med mig på detta, du vet vad jag gillar!
Du är lite utav bäst ändå alltså. :D


Övningskör, och lite tårar

Har packat allt vad jag ska ha med till Köpenhamn. Lämnade dock kvar 6 lådor med kanyler, tog med mig 5 lådor alltså 500 st, det får räcka. Till en början! Va fan får ju inte plats med något annat än denna satans medicin..
Är nu på väg till Gbg där jag kommer infinna mig tills jag åker på torsdag.

Så idag har jag varit hos Gabriella, Bengt o Elli och sagt hejdå. Även fått en förtidig 25års present. Sötnötarna! Rann lite tårar ner för kinden efter jag stängt dörren, sen var jag hemma hos mamma o pappa och sa hejdå.
Jag gillar fortfarande inte hejdå. Jag har ju inte planerat att dö! Lär väl ses igen!

Men jag är lie blödig av mig, så jag lipar alltid nästan.
Sen är det faktiskt så att jag kanske bara ser lite häftig ut, men kanske inte är så häftig som folk tror? men jag tycker detta ska bli as läskigt! Jag ska flyga själv! Hallå, tänk om jag går vilse!?
Men skit e de! De får man ta då, man kanske kan sätta igång Google maps. Lär väl funka!
Givetvis ska de bli as ball med!

Sen körde min bästa Rebecca in mig till Varberg till stationen, som vanligt är hon en ängel!
Pussat hejdå till William och Collin. Det är ganska hjärtskärande att lämna alla underbara människor man har omkring sig.
Men som sagt jag kommer (så länge jag inte dör av någon konstig anledning) tillbaka. :D

Så har jag då övningskört med mina väskor idag, de va fan inte så jävla enkelt när det är massa förbannat grus och stenar överallt! Ändå fyra hjul på båda väskorna.. Men de va satan så tungt ändå. Så längre in än innanför dörren på tåget tog jag mig inte....fast dom rullar nog bra inne på tåget i och för sig...




As sjuk och klassträff

Får bli ett. Snabbt inlägg här! Är as förkyld! Fan antingen så är det för att jag var ute och gick, min kropp är något allergisk mot att motionera, eller så är det detta som är den där omtalade resefebern. Ja inte fan vet jag, men näsan rinner som ett annat jävla vattenfall, och ögonen glänser vackert, eller ovackert, beror på hur mycket smink som följer med under tiden det rinner.

Nu ska jag in på Harrys i Falkenberg och ha lite klassåterträff från gymnasiet. De som kunde komma. Ska bli kul, frågan är om jag blir så långvarig..har en känsla av att min mat kommer att bada i snor innan jag ens tagit en tugga.. Jaja vi får se hur kvällen slutar!


Mina små änglar!

Är hemma hos mina små änglar!
Jag tycker att de är änglar, men även en ängel kan vara en lite djävul ;)
William ville springa efter och jaga en farbror som gick förbi. Ajaj inte jaga farbrorn, säger Mamma Rebecca.
Skiter väl Wille i, när ryggarna är vända springer trollen iväg på upptäcktsfärd.
Han hann givetvis inte så långt, haha men jäkla skitunge ;)

Mamma jagade barn, jag skulle mata bäbis. Fy i helvete va välling smakar rent ut sagt vedervärdigt!
Råkade ju värma den lite för länge, snäll gudmor som man är får man kyla den under kallvatten och smaka av den tills den är lagom!

Jag äter hellre polly..

Här är mina gosegrabbar!



Man ska inte röra på sig!

Kan börja med att min iPhone lever och den är upplåst, och alla tekniska problem ska vara lösta :)

Igår skulle jag vara lite duktig och se om jag hade lokalsinne, och se om jag hittar från Kallebäck till korsvägen. Givetvis gjorde jag det och tänkte, undrar om jag hittar till femmanhuset från korsvägen. Givetvis gjorde jag det! Kände att jag började få lite ont i ljumsken eller vad det heter, så bestämde mig för att ta bussen från Brunnsparken tillbaka till Kallebäck. Alltså idag tror jag fan i mig att mitt ben/ljumske håller på att avlida. Tog väl för långa kliv som vanligt. Skit!

Idag har jag varit och hämtat ut australienska dollars samt inshopat mina alldeles egna första resväskor ;)

Så nu ska dom bara packa med..




Tekniska saker är inte min grej

Så där ja,ny dator inshopades igår på NetOnNet i Göteborg. En samsung.
Ny dator = nya windows 8... phu tog ett litet tag innan jag fattade altså. Har inte fattat allt än heller. Jag är inte den vassaste kniven i lådan på tekniska pryttlar...
Hittar inte heller min "iphone" i "itunes" heller. Gör någon uppdatering i Iphonen nu, Jag tror den håller på att startas om. Ja vi får väl se hur det går här...nähä nu ser det ut som att den ska tänka igen!!? Hoppas ingen vill mig något just nu.
Ska ju låsa upp min telefon..skule göra det automatiskt...men de undrar jag om den gjort när inte min telefon "finns"...
 
 
Annars har dom ringt ifrån Australiensiska Ambassaden idag, alltid lika spännande att prata engelska.
Man får tydligen ta med medicin för 3 månader, utan att deklarera. och bla bla
Har fåt skicka ett mail till medicin experterna. Och berättat att familj inte kan posta insulinet, för då fryser det ju.
Och bla bla bla bla
 
Får väl se vad dom säger, om jag behöver mer papper i från doktern eller inte.
 
Att det ska va så helvetes jävla rövballe kukigt att åka till ett annat land en längre tid bara för man har sån här jävla äcklig diabetes-fitts-kuks-as-skit...suck!
Mmm så känner jag just nu...
 
...3 min senare. Nu har rövballe-momentet gått över.
 
Jaha nu lever visst iPhonen igen, Får väl se om den har synkats till iTunes då. Får väl starta om allt annars.
 
vi säger å så länge va.

Utan bil..

Då är nu mera min trogna owf:e såld, får tacka för dessa 5 trogna åren. Aldrig gått igenom en besiktning felfri..men va fan kan man begära av en bil från 96?
Jag har varit nöjd!

Slog mig innan att jag hade världens chans att typ krama alla mina gamla jobbarkompisar när dom stod fint uppradade för fotografering.
Tänkte nog, dumt att störa. Och nu i efterhand ångrar jag mig lite att jag inte störde. Eller jag hade kunnat vänta tills de var klara, hade ju inte bortom! Men jag kommer hem torsdag igen. Så hoppas många jobbar torsdag eller fredag :)

Sitter nu på tåget på väg till Göteborg.
Älskar att det finns folk som tror att alla älskar och uppskattar att behöva lyssna på deras musiksmak. NEJ!! Våga använda hörlurar TACK!

Får även passa på att skryta om hur fantastiskt intelligent jag är när jag för en gångs skull får chansen!

Har vunnit en del på raken va! :P


Dopet

Har varit i kyrkan idag, är nu inte bara muntligt utan även på papper fadder/gudmor eller vad man nu än vill att det ska heta. Känner mig sjukt hedrad och stolt! :D
Collin höll sig lugn under själva dopceremonin, han var lite grisker ett tag, men mamma Rebecca fixade en flarra med krubb, så de vart ju bra :)
Sen sjöng jag, "du är allt" av Sonja Aldén. Shit jag måste öva på det här med min nervositet!!
Annars gick det väl ändå helt ok. Men de e inte lätt när man är heeelt torr i käften.






Det ska kallas tålamod

Någon annan som tydligen haft mer tur än jag med datashoping idag, (känns ju jävligt humoristiskt pga att jag inte fick köpt någon) är min kära morbror.
Vem fick bli "lärare" till att visa hur det funkar? JAG!
Lära någon som aldrig ens rört en dator, fan nu slog det mig att jag visade nog aldrig ens vart man satte igång den.. Haha kan hoppas att han lyckas luska ut det själv ;)
Jag med mitt tålamod med, haha
Sen kom även farsegubben med sin lappis, han fick en mailadress och ett skypekonto så vi kan se varandra sen när jag åker iväg :)
Vi har till och med provat, så han säkert vet hur det ska gå till va. ;)

Nu är det fasen bums i säng, eller bums i soffa. Övernattning hos päronen ikväll.
Laddar för dop imorgon.
Jag har både äran att få vara/bli gudmor och sjunga en liten trudelutt i kyrkan.


Typiskt min vanliga tur

Kände idag att,
Nä min dator kommer att haverera vilken dag som helst! Jag måste fan köpa en ny innan jag åker. Först tänkte jag att en padda skulle man kanske köpa, men njä jag köper mig en bärbar istället.
Hittade en på netonnet som verkade bra, den skulle finnas på lagret i Ullared. Passade perfekt med tanke på att jag skulle åka hem idag.
Väl där, Nej! Det finns ingen dator! Va fan det skulle ju finnas!
Fick som svar att någon försökt sno den, så de väntar på att den ska bli polisutrednings tjofräs på den. Så dom kan inte sälja den på ett par dagar. Faaaaan med!!
Jaja detta får lösas, det finns väl fler affärer..

Men alltid ska de va något när jag väl ska ha något.

Men nu sitter jag o myser hos Nordström, så de är ju rätt ok idag ändå va!

Jag o Elli


Grym röst

Gött o va på fest då någon sjunget för jävla bra! Herre jävlar säger jag bara, synd för er att ni missar det!
Livet ska va bra har jag hört!


Sova sova säng säng säng

Har under dessa fem dagar vant mig vid att sova på olika soffor och börjat tycka att det är riktigt skönt, även fast man ibland vaknar med en ilsk rygg som inte tyckte som min övriga kropp, att det ändå är ganska skönt att sova i en soffa.

Men inatt sov jag i en säng. HERRE GUD SÅ GÖTT! Jag ville fan inte gå upp, men sen slog det mig att, fan jag måste ta mina sprutor och käka, för typ två timmar sen.. Fuck! Men men så är det, sängen springer väl inte iväg om jag blir sugen på att götta ner mig igen.

Sen hittade jag ju Harry herrom dagen. Min partynalle som var med på lite fester en sommar i sin partyvagn. Hans arm blev bla uppbränd, som tur var vart det någon som lindade in hans arma uppbrända hand. Eller tass, eller vad blir det egentligen? Skit i de!

Men nu återstår frågan om han ska få följa med till Australien.
Det kan vara bra, för hittar jag inga vänner att hänga med, kan jag ju hänga med och fota mig med Harry när jag kollar på operahuset, är på zoot, fikar ja vad som helst..
Klart att skulle folk se att jag, 25 år, springer runt med en nalle och fotar oss hej vilt, skulle det väl kanske inte bidra till att man hittar några vänner.
"Shit kolla där är den töntiga bruden som yrar runt med sin påklädda nalle, hon kan inte vara frisk alltså!"

Nu är det dags för frukost och Harry är med mig då va..


Roadtrip

Yes då va bion slut, va ska man säg, svenskfilm, som vanligt fick man inte se mer än lite pill på örat inne i sängkammaren. Är det bara jag som hade velat se lite aktion?!

Nu är jag på väg till Göteborg, inte alla som är bostadslösa och arbetslösa som har lyxen att bli hämtade i Varberg så här en torsdagskväll i februari.
Jag är helt enkelt värd det!


Dags för bio

Är nu på väg mot Varberg för att kolla på bio med mina vänner. Vi ska se Ego.

Annars har jag lämnat alla nycklar till hyresvärden, körning lämnat tandemcykeln som jag lånat av farmor. Så jag har sagt hej då vi ses till henne. Åkte även till farfar o sa lika dant. Men asså harar ordet hejdå tror jag. De låter ju som man inte tänkt komma tillbaka. Farväl är nog ännu värre, farväl jag går å lägger mig i graven med en gång nu då..

Sen ska jag till Göteborget.
Två veckor kvar nu då... Tick tack, tick tack


Hej då huset!

Då så, då var nycklarna till huset lämnade. Endast cyklarna i förrådet kvar. De tar vi imon.
Han var mycket nöjd med min städning, så de vart ju kalas.

Har trivts väldigt bra i mitt lilla hus, och bättre Hyresvärd går nog inte att ha!
Var det något som krånglade, kom han direkt och fixad detta!
Guldstjärna på det helt klart!

Nu sitter jag hemma hos Rebecca och dricker en välförtjänt cider och känner hur jävla trött i kroppen jag är! samt att mitt lillfinger värker fortfarande från igår, jävla strykbrädsfanskap!
Ska snart duscha av mig alla Möllersvägdamkorn som har lagt sig som ett grått revir i mitt hår. Ska bli skönt!

Ha det bra huset! Och akta dig för sommarens kommande myror...


Koffein eller inte koffein, det är frågan.

Jag har ju glömt outa mitt andra practical joke som jag gjorde på jobbet. Här kommer det..

För er som i fredags , i helgen, och kanske även i måndags har gått runt med eventuell huvudvärk, extra trötthet eller vad som nu händer om man inte får sitt dagliga koffein i kroppen. Kan jag ta det på mitt ansvar.
Är det så att ni tyckt att allt har varit som vanligt, kan jag berätta att kom inte å säg att "men Gud! Jag måste ha kaffe" för det behöver ni inte i så fall.
För jag bytte nämligen ut kaffet i fikarummet till koffein fritt. Hahaha det tyckte jag var smärtfritt och roligt ;)

Jg vill ju seriöst veta om ni märkte något!!?

Puss på er!


Snöar som fan!

För er som sov vid denna tiden kan jag informera om att de snöa som fan nu när jag körde hem till morsan.

Resulterade även i att det bara blev ett fönster putsat ikväll.. Dammsög taket istället.
Behöver man göra det egentligen?! Kanske är lite overkill? Jaja nu är det gjort!

Jag mumsar väl vidare på min julaskinkamacka då länge.





Städas som bäst på natten

Som känt är jag en fantastiskt trevlig (när jag sätter den sidan till) nattmänniska.
Alltså imorgon borde jag seriöst vara klar!

Nu inväntar jag bland annat att kyl och frysen ska frosta av.. Så jag hinner väl med en del innan jag kan åka hem till mor och far för att sussa på deras soffa.
Typ torka klart alla fönster, fast fan nu e klockan halv 12 igen.. Jaja nu kan jag hoppa in igen om jag skulle bli utdragen av något aggressivt spöke.

Så gjort idag hittills är..

* Beställt resväska
* Hämtat ut all medicin som ska med, så nu är man 1800kr fattigare.
* Rensat avlopp i badrummet. (Fy fan va otrevligt det är.)
* Skruvat loss underdelen på handfatsskåpet, så jag kunde städa där under. (Här ska fan dammas överallt!)
* Handskrubbat duschen, där ska banne mig inte finnas tillstymmelse till ett enda ynka fitthår kvar!
* Sålt soffan
* Varit på massage
* Kört ett litet lass med saker till mamma, som var hennes.
* Torkat köksfönstret.
* Fått reda på att något päck slängt mitt avskedsbrev som jag skrev till mina arbetskamrater. Så de har dom inte fått läsa. Mycket oförskämt må jag säga. Får verkligen hoppas att det inte var med flit!

Så ni som inte hann läsa, det stod i korta drag så här.

Till min Ica familj.
"Ni är helt fantastiska och underbara, alla på olika vis. Det är tack vare er som man vill stanna kvar och jobba där. Tack för att ni orkat stå ut med både mina damp och fitt-dagar, ni är alla värda en guldmedalj för det! Kommer sakna er otroligt mycket!"

Och tack för presenten & blommorna ni gav mig, det fick inte heller stå kvar så alla fick läsa det...


Jaha men så här långt har jag kommit med min städning i lite bilder.

Imorgon blir det tippen!


Hämtat insulinet

Idag har jag varit och hämta mitt 16 kg tunga medicinförråd jag ska ha med mig.

Förutom det har jag varit på massage, fått sålt min soffa, fått iväg alla saker ur huset. Eller nä fan det står två stolar kvar...kuk! Klämt lillfingern som fan i en strykbräda, lätt dubbelkuk på den. Bultar fortfarande..

Har även beställt resväska idag en stor och ett handbagage, i turkos färg, så att jag säkert ser dom haha

Igår gick jag o la mig 2:20, typ Sofie lär undra när jag egentligen gick o la mig? ;P
Sitter nu hos morsan i dricker kaffe, får snart åka hem o fortsätta städa, typ avlopp och sånna roligheter... Hmm


Här är min medicin som ska med, och så här ser väskan ut jag har beställt :)




Klockan är 23:29, dags för att tvätta fönster

Yes! E på G här va! Medan andra tycker att det är läggdags, är det nu jag får upp farten. Har torkat ut alla skåpen i köket och börjar tvätta fönstret, väntar dock med utsidan tills imorgon..

Jag menar hallå klockan är halv tolv! Om 30 min skulle det kunna hända att ett spöke drar ut mig genom fönstret när jag håller på för fulla muggar!
Hade varit fruktansvärt olämpligt med tanke på att jag har låst dörren och det är alldeles för högt upp ifrån marken för att kunna komma in igen.

Och vem hade trott på en om man kom å knacka på hos någon och säger
"Hej jo de e så att jag har blivit utlåst. Höll på att torka fönstret va, när ett spöke kom å bara drog ut mig genom fönstret! Ja, så nu kommer jag inte in igen. Så om du ville ringa min Hyresvärd å be han komma med nyckel tror du?"
Ja inte jag ialle fall

Hittade även min gamla Green day skiva...
De var längesen! Villa minnen, eller frågan är... Minns jag något från den tiden? Kanske veckodagarna... Jaja sussa ni vidare, så fortsätter jag med mitt städ! Att de ska ta så förbannat lång tid!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3966282/images/2013/pic_511038cce087c35024827918.jpg" class="image">


Länge leve Singapore Airlains

Att vara diabetiker ska ju inte vara smidigt. Men nu ska det vara löst!

Som jag berättat väger min årsförbrukning av insulin 8kg.
Samt mina blodsockerstickor 4-5kg.
Dessa saker MÅSTE gå som handbagage pga att de kan bli obrukliga om det blir för kallt.
Detta betyder givetvis 12-13kg handbagage = överlass!!

Ringde i fredags till flygbolaget Singapore Airlains och berättade läget. Hon jag talade med, var super trevlig och hon skulle ta reda på hur vi kunde göra, om jag fick ta med två handbagage osv och återkomma idag.

Så idag ringde hon upp, hon sa att jag skulle ta insulinet i en väska och de andra tillsammans med mina andra saker.
TACK SÅ MYCKET! Guld värt att få prata med en trevlig människa som hjälper en på bästa sett, som även berättar att om jag när som helst behöver någon mat kan jag bara säga till :)
Kan bara ge plus poäng till detta bolag!

Har även mailat och berättat läget angående överlass till security på CPH så det inte blir problem där.

Känns som de mesta börjar bli löst..

Har även ringt Skatteverket och kollat hur jag gör med deklarationen.

Annars har jag fan inte fått gjort mycket idag... Detta har jag fått gjort.

* Kollat förra veckans avsnitt av Fråga Olle dokumentären. (Det ska finnas folk till allt, eller folk till häst, som häst?! Ja jag vet inte) gnÄäÄäÄääg
* Pantat bukar
* Växlat in mynt som legat o skräpat
* Lämnat Sweden Rock magasin tidningar och lånade cdskivor hos syrran
* Dumpat mat hos mamma
* Flyttstädat klart sovloftet
* Lyssnat på KISS destroyer, The best of R.EM och Nationalteatern.
* Hängt upp tvätt, slängt in en ny maskin tvätt.
* Lämnat över mina tre babys Fender, Levin & Morgan till min moster. Får se om jag kan hitta någon billig att köpa i Sydney sen.

Alltså inte hunnit med så mycket som jag tänkt.. Denna dagen har bara galopperat iväg... Hmm

Kafferasten är nu slut, back to work!

Funderar på när jag ska outa mitt andra "practical joke" ... Ska jag vänta tills imon tro...
Finns bara en på jobbet som vet vad jag gjort... (Hoppas jag)


Ett tomt och rent sovloft, inga mer bulor i huvudet efter man suttit uppepå så att säg..
Skulle varit ett torn på taket tycker jag!


Bäst att hålla sig grön

Vad passar inte bättre än en gammal hederlig grön skogshuggarfiberpäls, mitt i flytten? De e ju kallt så pätera lossnar. (Finns nog inget fulare ord än "päter" så var tvungen att skriva det, för er som inte vet, = pattar, bröst, tuttar...)
Håller just nu på med ner paketering av kökssaker.

Kan man undra varför jag tror att någon i detta land skulle vara intresserad över att jag har en grön fiberpäls på mig när jag flyttar?
Tror inte att det är någon som bryr sig över huvudtaget, men det finns ju säkert någon idiot som tror att jag har en röd...

Men det är ju en blogg detta, och då ska man väl visa upp sin dagens outfit?
Så här är den.

Grön fiberpäls, pappas pannrum
Pisselådder, skomakarn Fbg
Svart tröja, H&M
Lee jeans, textilfabriken
Glajor, Anderssons optik


Packa, lyfa, bära...

Idag har jag gjort ganska mycket. Min fantastiska granne som jag även kallar extrapappa för att den familjen e som en sötig liten extrarafamilj, har hjälpt mig med att köra kärra och bära de stora möblerna. Så himla snällt!
Så idag har det gått ett lass med alla stora möbler utom soffan, och två Volvo kombi lass med flytt och bananlådor..så en bit på vägen!

Verkar även som att practical joket inte var vidare uppskattat, sorgligt, jag tyckte det var fantastiskt påhittigt och kul :D

Back to packning!


Första dagen som arbetslös och practical joket

Min första dag som premiär arbetslös har varit mycket bra!

Har varit i Varberg med bästa Madde och äntligen fått spenderat upp mitt presentkort på team sportia som jag fick av chefen i friskvårdspeng förra året. Kan tyckas humoristiskt att man använder upp det första dagen efter sin uppsägning.

Så att de eftertraktade vita conversen är nu inshoppade och även en bikini fann jag och ett par sockar. Detta kostade mig hela 36 kr. Känner mig mycket nöjd!

Sen då till det jag inte kunde berätta igår.
Jag kände givetvis att jag bara var tvungen att köra lite practical jokes med min chef den sista dagen. Så igår kväll tog jag och virade in hans telefon och kontorsstol i aluminiumfolie + hans datamus i plastfolie... Uuups kunde inte riktigt låta bli!!
Hehehehehehe

Sen har jag givetvis gjort något som kommer drabba hela eller nästan alla i personalen.
Men det kan jag inte avslöja än heller... Oj vad dom kommer grubbla nu om dom läser detta. Hehe
Shame on me!!

Hepp jag fortsätter med nerpackning och vin drickande. Sötnöt Rebecca är här och hjälper mig :)



RSS 2.0