DubbelARG!!

För det andra blev jag as förbannad för att jag skrev ett fint argt inlägg här nyss, men sen fittar sig sidan och allt jag skrivit försvunnit!!
 
Till det första då..
Jag har varit as sugen på Coca cola här nu asa länge. Jag o Wes var o köpte indisk take away. Vi behövde mjölk, så jag kände att Nu, Nu ska jag köpa den häringa colan som jag varit sugen på i flera dagar.
Ja jag håller med! Ska man köpa kan man lika gärna köa ordentligt! Så jag slog till på en 2l.
 
När jag sen öppnade den, häller ner den efterlängtade colan i glaset, för glaset mot munnen. Känner jag hur den luktar konstigt. Tror att det är min egna andedräkt. (haha nä det trodde jag faktiskt inte). Tänkte, säg nu inte att detta är cola med vanilj eller någon sån jävla skit. Smakade... Ahhhhhh fy faaaan!!! De va de jävligaste jag har varit med om! Det är något helvete till idiot som har uppfunnit Coca cola med körsbärssmak. Ahhhhh nää vad arg jag är!
Och som sagt dubbel arg för at jag redan har skrivit detta en gång! Arg för jag vill röka, arg för att jag kan fan inte ha dålig karaktär och visa mig svag! NEJ inte röka!!! Och NEJ man får inte heller dricka vanlig hederlig Coca cola zero...helst vill man dricka vanlig hederlig Coca cola original, men då vet jag ju en som kommer ha asa högt blodsocker. Bitter? Jag? ääähhh JAA!!
 
Tur att det fanns ett par Corona i kylen, kände att inte fan ska man behöva dricka vatten på valborg?!
 
Nä nu ska jag snart sova och drömma om hur jag mördar detta as som trodde att Coca cola med körsbärssmak skulle vara en bra idé. Visst prova nytt men märk det ordentligt!!
 
Ni får väl ha en bra valborgskväll där hemma nu, vissa lär väl bli svinpackade i Älvsered som vanligt kan jag tro?
 
Ha de gött! Inte alla dagar som det blir två inlägg på samma dag!
 
 

Soluppgång i Cronulla

...en dag efter!!
 
Detta hände igår, jag bloggade från mobilen...men det gick tydligen inte. Kan ni se ett blogginlägg ifrån igår?? Nä inte jag heller!! Jag blir så ARG!
 
Ibland när man bloggar från mobilen står det precis som igår att det inte publiserats, sen helt plötsligt finns det typ 3 likadana inlägg. Snacka om tjötigt!
 
Men som tur var fanns det jag skrev igår kavar på mibilen, så jag kopierade det och mailade det till min mail. Så jag får väl klistra in det här nu istället.
 
 
(MÅNDAG 29 APRIL)
Idag gick jag upp kl 5 i morse för att ta tåget till Cronulla kl 6 ifrån Kirrawee. Är ju en liten bit att gå, så traskade iväg runt 20 över. Dock gick jag onödigt fort! 
Så i Kirrawee gick jag in och köpte en cappuccino, som jag kunde slurpa i mig innan tåget kom.
 
Väl på perrongen blev jag sjukt stressad, för att jag såg att det  började ljusna bort emot Cronulla hållet! Min tanke var "men va fan 06:28 ska solen gå upp!! Har jag gått upp så här tidigt nu och det inte är tillräckligt tidigt?"
 
När jag kom till stranden var det typ ljust, och jag tänkte FAAAN ser det inte lite dimmigt och molnigt ut där borta? Röv, jag har missat det!!
 
Jaja jag var där, himmeln såg ju ändå fin ut så jag tänkte att lite bilder kan jag ju ta en då.
 
Asså jag är ju så trög!!
Det är väl klart att det blir ljust i horisonten innan solen "kommer fram" men liten tjej som jag är har inte tänkt så långt. Så helt plötsligt dök det ju fram en liten sol bakom horisonten! LYCKA!! 
Så vackert! 
Tog lite (eller ganska många) kort och tog sen och åt bacon och ägg frukost vid stranden och kände hur solen blev varmare och varmare!! Lovely!!
 
På kvällen eller vid 5 tiden (de är väl inte riktigt kväll) åkte jag  till Cronulla igen, nu följde Laura med. 
Vi skulle se om man kunde få lite fina himmelbilder när solen gick ner också. Blir ju inte så man ser den gå ner bakom horisonten, men de blir ju lite fina bilder ibland.. 
 
Så här har ni lite bilder från soluppgång och solnedgång 
 
(Vad hände? hur blev texten så här stor? Jaja skit samma!))
 
Här Har den börjat komma fram!!
 
En modellMås ville va med på kort här ja!
 
Kände här att jag hittat ett perfekt ställe att ta kort ifrån, en stor klippa som man kunde stå under, där det hängde ner lite fina växter...Sprang dock ut där ifrån när jag tittade upp och jag såg hur mycket spindelnät som helst!! Hjärtklappning på hög nivå!
Tur att man är snabb som blixten, för jag hann inte se någon spindel!
 
Här har vi ett par bilder från kvällningen, bilder från hamnen i Cronulla.
 
Himmeln var ju fin :)
 
Idag har jag hittat ett jobb i sverige jag har sökt, har sökt några stycken nu...

Fan min röst är inte helt 100 än! Satan! kan ju inte yla ju :(
 
 
 
 

Dålig karaktär

Japp rökfri i 4 dagar..kan man börja räkna om från noll! Rökt 2 cigg nu...faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Sjukt besviken på mig själv! Jag vet att jag KAN fixa detta. Och med tanke på vad som alltid händer när jag får en liten jävla förkylning kan man ju fatta att det inte blir bättre..men det är ju så gott! Och samtidigt så äckligt!
Jag kan sög att är det något jag ångrar i mitt liv så är det att börja röka!!!

Igår var jag inte sugen på att göra något, men Laura fick mig att gå utanför dörren. Så vi åkte till Matt. Dom e ju så söta i huvudet dom små pöjkarna!! Leker krig i köket med skumgummiskott till skott, och kamouflerar sig med filtar, örngott och skit.. Kan säg att jag kommer sakna dom!!

Idag har jag hängt med Kenny, han va snäll och lagade mat till mig. Var väl mer jag som sa att kul o hitta på något, vi/du kan ju grilla. Haha ingen grillning men som sagt mat blev det.
Och ett par cigg!
Nu e de fram med tuggummina igen..eftersmaken är ju för jävlig!!

Men ni kan få en bild från igår.. Matt och Peter

Och en liten bild ifrån Carlton station från ikväll bara för att jag tycker den e fin...

https://cdn2.cdnme.se/3966282/6-3/pic_517be7019606ee330cdc1fae.jpg" class="image">


Otur när jag tänker

Oj jag råkade ju skriva 3 månader som rubrik förra inlägget, jag menade ju 3 veckor...så ni som hann läsa innan
det är 3 veckor som gäller.
 

Fredag om 3 veckor är jag hemma

Fortafarnde hes, kan dock prata, känner mig fortfarande lite vissen..har inte ansträngtmig allt för mycket idag. Tog en promenad till Sutherlad till Banken och förde över lite pengar, hörde hur det funkar med att säga upp kontot och så vidare innan jag drar hem och allt sånt tjofräs och sedan gick jag hem igen...
Typ tvättat lite..
 
Asså är så nöjd över mitt beslut att jag ska åka hem. Bästa beslutet jag har gjort!
Här e kallt som fan på nätterna! Jag sover i tjocktröja, tights, sockar...inte fan hjälper det..vaknade 100ggr inatt av att jag frös som en gnu!
 
Sen ska det bli skönt att lämna denna "öppneheten" av vad som gäller alkohol och droger... tror inte det finns något som heter alkoholism här i detta landet. Komma full till jobbet är vardagsmat? Snackade med Laura om det igår, hon hade lite härliga praktexemplar... Dra linor helt öppet... Ja jag tycker det är konstigt!
Har aldrig vart så nära knark som jag har varit här, känns som att det är en helt annan attityd till sånt här. Jag har aldrig varit med om det hemma i Sverige att dom drar linor helt öppet på fest och sånt. eller umgås jag bara med fel/rätt folk?
Men man får ju ge lite heder till folket att de är så givmilda. delar upp de dyrbara vita pulvret i så många linor som de är folk, (ja här frågar man tydligen inte först om man vill ha utan här tas det förgivet?) En vänlig själ som räcker fram en ihoprullad $5 sedel.."Här, din tur" och man typ "ähhh nej tack". Det är ju inte så att folket tjatar att man ska ta, dom blir mer chockade att man inte vill ha.
 
Det närmaste jag har varit knark förut är att jag suttit jämte en som rökt på, jag har aldrig provat själv. de ända jag testat är alkohol och cigaretter.
 
Fattar inte grejen, lägga runt $300 för lite vitt pulver...nä jag har tänkt på detta i flera veckor här nu, kände jag behövde skriva lite om det..
... man ska också micra tallriken så den blir varm innan man lägger kokset på tallriken, så att vätskan försvinner och så att det blir fluffigare...är det bara jag i hela världen som inte vet sånt?Vet folk sånt? Är det för att jag är så sjukt ointresserad av sån skit?
Jaja nu vet man det med.
 
Kanske att jag fick för mig att skriva om detta idag pga att jag inte har rökt på tre dagar nu... hade ju varit så jävla gött med en cigg så herre min själ...men NEJ!!!
Dom ligger fint i hyllan.. (måste ha hemma annars får jag panik och blir bara mer röksugen på grund av att jag inte har...så skulle de va...så kan jag lugnt och fint gå och ta en cigg.)
 
Jag säger hej och välkommen till mitt nya beroende... Extra Professional sugarfree gum...men fan dom tappar ju smaken typ på en gång!!
 
Ja men de va väl de jag ville ha sagt idag...
Jag känner mig iallafall ganska nöjd med att min största lasst är Extra Professional.
Men fasar för nästa öl kväll... ÖL+CIGG = Jävligt gott!!!  = BIG NO NO!!!
 
Klappar mig lite själv på axeln och tycker att jag själv är lite utav den bästa som vandrar på denna jord...kan ju tänka mig att minst 85% tror att jag provat åtminståne att röka på? ha ha skenet bedrar!!!
 
 
.......faaaaan Laura ringde, hon vill att jag ska följa med henne ut....pallar jag trycket att gå ut utan att röka....får lura på detta asså...
 

Anzac day

Ok idag är firas det anzac day, typ någon form av att de hedrar folk som var med i 1-2-världskriget, koreakriget o allt vad det hör till.
 
Jag är fortfarande inte helt 100 så att säga, fortfarande är inte rösten helt tillbaka, hostar fortfarande är snorig och så vidare... Laura sa att hon haft bronkit = struprörskatarr. Känns som att det passar ganska bra inpå mina fina symptom och som det brukar vara...kanske ska gå till en dokter, fast jag hatar dokters...jag tror fortfarande starkt på att varm mjöl och honung is the shit haha
 
Men efter att ha legat inne i två dagar, jag ligga inne i två dagar, ni kan ju ana hur rastlös min själ var!! Funderade lite på om man skulle dra sig in till stan och titta lite. Det var en stor parad där folk som har varit med i kriget/n (de flesta har ju dött) var med, och annars var det typ deras barn eller barnbarn som bar upp medaljerna som de fått, typ.. såg det på Tv:n. Ja till paraden skulle jag ju inte hinna in till, satt med min varma mjölk med honung i soffan, telefonen ringer, det är Laura! Hon vill in till stan, undrar om jag vill följa med! Ja visst..så en typ timma 1.5? jag är inte den snabbaste på att duscha och skit(a) haha nä men att göra ve mig...(alltså iordning mig, ni som inte är från landet). Sen kom jag inte ihåg av vilken av mina 5 väskor som jag hade nycklarna..jag har ju faktiskt inte använt dom på två dagar!!! Hur ska man komma ihåg vilken väska man hade senast?? Daaa. Men till slut hittade jag dom, och vi var väl inne i stan vid ett tiden kanske??
 
Så här kunde folket se ut som var med och marscherade i tåget/paraden.. mycket smygfoton på folk har det blivit idag känner jag..
 
Vi gick till Hyde park, där de hade lite folk som sjöng och typ en mini sympfoni orkester eller vad man nu kallar det...Hann dock inte se så mycket, de var tydligen klara närvi kom, men hann höra lite.
Jag måste säg att jag typ älskar att  snutarna har skinnjacka på sig här.. och jag kan inte vänja mig vid att det heter leather jacket, jag vill ju säga  skin jacket, men det är ju tydligen  "hudjacka"...fast igentligen är ju skinn hud..men kanske inte människohud?? aa ja jag blir så förvirrad!!! borde det egentligen inte kunna heta båda då??
 
 
Vi gick genom Hyde Park och stötte på Captain Cook. Lauras första tanke var jag vill sitta i hans hand"...mmm och har du tur kanske tummen passar perfekt i röva på däk! ;)
Det som alla undrar nu. = Nej, hon försökte inte klättra upp!
 
 
Sen såg vi en kyrka, Jag vill ha kort på kyrkan!
Asså dessa Asiater är väl ändå en ras för sig eller vad man ska säg. Dom och deras kameror! Vi var påväg mot kyrkan, en asiat stoppar oss, och vad vi tror är att han vill att vi ska ta ett kort på honom och typ kyrkan i bakgrunden. (Hans flickvänn fyller tydlien år och han ska skicka en hälsning)
Men så enkelt som ett litet snabbt foto, nej nej, Han vill att vi ska filma när han står och håller ett papper med en bild på sin tjej och där det står HBD typ, haha. Det kör en lastbil förbi och han typ "oh nooo" och gör om det..haha Ja Jag sa Laura det får du ta! (Jag hostar ju, så skulle jag stå där och filma skulle det ju ta en evighet för att slippa snor och hostande...Men medans Laura filmade asiaten tog jag ett kort på hela händelsen.
Så här såg det ut.
 
Sen tog vi lite kort på kyrkan, sen såg vi att man kunde gå in...hmmm tror vi missade skylten där det stod no camera...men vi tog utan blixt, så det kan väl inte störa? 
Det är jag o Laura och asiaterna...frågan är väl att dom kanske respekterar skyltarna??
Så detta är kyrkan eller katedralen...
 
St Mary Cathedral
 
Detta är utanför, ibland undrar jag hur blond Laura är, hennes kommentar om pojken till höger "men varför håller han i en iPad? ...det är en sån krittavla, eller vad det kallas..! "ahaaa, ja men det ser jag ju nu att han håller i en krita!" ......no words!!! hahaha
Måste givetvis vara ifrån just denna statyn som iPaden uppkom ifrån!?
Här sitter jag troligtvis och berättar för grabben att om ett antal år framöver, använder vi inte krita och en svart tavla...vi använder något som kallas iPad..då slipper vi det skrikande ljudet som uppstår mellan krita och tavla gubbelille, du behöver heller inte gå personligen och visa ditt meddelande, utan du kan sitta och käka chips i soffan och pluffs så var det hos den som skulle ha det...Visst är det magiskt!! bla bla bla skämt och sidor..
 
 
Vi gick förbi en superhög byggnad som vi ville ta kort på..jag fick inte med hela....
 
Jag gjorde ju ändå mitt bästa!...hoppas ingen har kissat just där jag la mig...
Denna bilden är ju för härlig! Ser ju ut som jag är tannalös eller något, men ni kan vara lugna..jag har alla tänder i behåll!!
 
Sedan drog vi ner till Darling harbour, drack varsinna två glas vin i solen, Har varit en fantastisk höstdag här i Sydney så jag är glad att jag pallrade mig ut!
Här har vi Laura den blonde!
Anna den stumme..
 
Sen skulle vi åka till Miranda och handla (dom har öppet till nio på torsdagar, och även idag fast att det är en public holiday)
Men vad vi inte tänkte på var att vi satt på tåget som går mot Waterfall..I Loftus, stationen efter Sutherland, där vi hade behövt byta tåg, säger Laura..Fan vi är på fel linje! vi har åkt för lång..Jag typ helt inne i min telefon. Oj fan. Vi hoppar av, tar en 20-25 min promenad tillbaka till Sutherland...Sen går vi på Tåget mot Cronulla..kikar runt lite..åker hem.
Kommer hem Wes har folk över...Jag tar ett par öl med dom..sen sitter jag här...
 
Ahhh just de denna kvinnan hade sån jäkla nice fjäderhatt!! var tvungen att smygfota henne lite..
 
 
Ok vissa har tydligen lite problem med "Anna-ord"
Så en liten ordlista
Dokter=Doktor ----ganska givet!!
Säg= Säga---- givet!!
Hoppemackor=Rostatbröd---sjukt givet!!---har jag dock aldrig skrivit men det kan ju komma...
 
 

Sen att jag inte kan stava de e ju en annan sak...men de heter DOKTER!! (tycker jag)
Något mer som är oklart?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite om 25års-dagen & Paintball, då provar vi igen!

 
Ok. Så då var man 25år..rynkor under ögonen och stum!? Fan hade ingen röst när jag vaknade i lördags!? 
Kan klart bero på att jag och Darren hade någon slags musikal utanför krogen haha jag minns inte riktigt..men jag sjöng väl något och sen typ skreksjöng jag väl eller något..  Och han fuldansade typ. Haha ja när ska man bli vuxen?
 
Födelsedagen va följande. 
Vaknade upp och kännde mig lite krasslig, ont i halsen och kände mig så där lite febrig. Men de va bara att ruska av sig! Man kan inte va sjuk på sin 25års dag! 
 
När jag stod hemma i behå trosor och en kofta, som inte skyler riktigt allt. Är lite urringad o grejer. Stod och fixade håret.. Då knackade de på dörren! Tänkte först inte öppnat. Men de fortsatte knacka, öppnade dörren sådär halvt påklädd frågar lite frågande "Hello" . En gubbe står där med en bukett blommor, tittar lite generat på mig o säger Anna Pe..Peet. Jag avbryter han och säger "Anna Petersson, yeah it's me?" 
"Ok i have a flower delivery for you. You can sign here" 
Fan va chockad jag blev,  och glad!! Och undrade vem i helvete dom va ifrån.. 
Tackade så mycket och stängde dörren. Blommorna var ifrån Rebecca, Madeleine Emelie och Sofie. 
Tack underbaraste ni!!! Och orangea med!! Ni vet vad jag gillar era små luriga söta as! ;)
 
Jag och min fina blommbukett från mina töser.
 
 Sen åkte jag till Allawah hotel. Det var jag, Laura, Darren, Kenny, Emma, Ben och Matt som hade en beta mat o drack. Friendship for Anna hahaha 
Fick en fin efterrätt. Som jag inte orkade äta upp, som jag och Darren sen massakerade  med en servettsnopp... Blev jag 25, eller vad sa vi??? Fick lite dåligt samvete sen när vi förstörde den. Kenny som hade sprungit till affären för att köpa ljus o allt!! SöteKenny! Men jag orkade ju faktiskt inte äta mera. och ingen annan ville ha.
 
 
Drack en jäkla massa, öl ,whiskey, redbullvodka, shot ...jag hade kul! 
 
Var dock inte lika kul när Matt ringer mig halv åtta. "Anna we're outside kennys in 15 min, be ready" 
Ahhhh va fan!! Sovit i 2h och nu ska vi i väg på paintball... Har ingen röst..as trött..kan inte bestämma mig för om jag fortfarande är full eller bakis..eller inget utav det..det ända jag känner är..jag borde stanna kvar i sängen..
 
Men vi for iväg..fan va kass jag va! Jag va inte fit for fight för att varken skjuta någon eller bli skjuten..blev typ bara surare och surare.. Haha va ett as som sköt mig rätt i huvudet från 2 m håll..kukhuvud!! 
Eller så var det så att jag inte spelade bra för att jag inte kände mig så snygg, jag är fan alergisk emot byxor som svajar en halvmeter ovanför marken...och gympadojjor, dubbel alergichock kan jag tro så jävla fult! hahaha
 
Här har vi:
Övre: Matt, Tash, ? , ?
Nedre: Dean, Dean, Ben, (inte säker Natalie,) (inte säker Paige), Jag
 
När jag kom hem slocknade jag på soffan..har typ sovit sen dess.. Idag med. Wes tvingade mig att stanna på mitt rum så jag inte smittar honom med min förkylning..så tråkigt!! 
 
..Är fortfarande sjuk, nu har den där jävla hostan jag får när jag är förkyld kommit...den hostan som jag får när jag röker. Japp så är det, jag röker igen... ja det är ingen fara, jag håller med er! IDIOTISKT!!
Men de e ju gött med sol. öl och cigg... :-/ ...ochnu är det gott igen med morgonkaffe och cigg..eller bara en cigg..
Och även om paketen ser ut så här så röker man...detta är det skabbigaste paketet...jag hatar fan fötter. Och detta är ju inte den sexigaste varianten precis..
 
Får väl ta tag i sina dåliga vanor en dag...men det blir nog inte idag...
 
Asså fy fan så vidrig fot...jag blir fan illamående!! Men det är då man tar folien innifrån paketet och sätter över foten, så slipper man se de ;)
 
 

Lite om 25års-dagen då....eller inte...

Det är ju helt jävla helvete vad intrenettet ska gå långsamt här!!
Tänkte blogga från mobilen igår..gick inte öppna appen, kopierade allt jag skrev och skicakde det till min mail.. nu ska de tydligen ta evigheter att komma in på någon sida...var tvungen att starta om modem o dator för att komma så här långt...javla U-land!......
 
....Nä det här går inte!! Jag får fan bara psykbryt när saker går långsamt...och jag orkar fan inte skriva om det som jag redan skrivit en gång heller!
Får försöka senare eller imorgon istället...för snart hamnar min dator i väggen...eller nej det gör den inte..jag har för dyrbara bilder på den..tur att man hittar lite suntförnuft innan man gör något dumt!
 
 
Skrika kan jag inte heller göra för att jag har tappat rösten totalt typ, skönt för omgivningen synd för mig! snorig, hostig och jävlig..
 
..Nä nu skiter jag i detta, nu e jag sur som fan..sut för att jag lägger så mycket energi på att va sur på en data som inte vill funka som jag vill..sur för att jag typ är sjuk...och jag missade precis glassbilen..glass hade varit gott.
 
Nä nu ska jag gå och läsa...böcker är inte långsamma...där är det bara jag som läser långsamt, så jag kan ju inte kasta boken i väggen för att boken är långsam...jag får ju i så fall slänga mig i väggen för att jag är långsam.............kan undera om jag har feber.....
 
 

Sista halvtimmen som 24åring dårå

Jaha ungefär en halvtimma kvar då tills man är 25år...jävla kärring..och det västa är att Tant-Anna låter så jävla bra med..SKIT!! haha
 
Nä men de blir la bra detta äldre och visare!! ....Nä jag kommer då fan aldrig bli vis..bara förhoppningsvis lite smartare varje dag...
 
Dagen imorgon ska firas på Allawah Hotel med lite random folk som jag träffat på här nere. Kommer nog bli nice :)
 
 
Har även tänkt på Smala Sussie uttrycket  (måste läsas på värmländska) "Hellre en anka i en liten pöl, än en anka i ett stort hav"
Undrar om Pölen va Ullared och Sydney är havet...Då borde ju sjön igentligen vara lagom... Och lagom är ju bäst.... Undarar om Göteborg är sjön...
 
....det är väl bara jag som har så mycket fritid att fundera på sånna körkade saker...men sån är ju jag..
 
 

Nä får väl gå till sängs här snart...kommer väl dock inte vakna upp av att underbara Madde kommer och bryter sig in i mitt hem med sång och frukost på säng som förra året!
Fan va förvirrad jag va asså! Och så ser jag inte utan glasögon! Hahaha
<3 <3 <3
 
 
 
 
************OBS****************VIKTIGT***************OBS************
 
Rekommenderar strakt att ni åker till Göteborg Sticky fingers imorgon och lyssnar på Godless Men!!
Releasefest för deras första platta!!!
 
Klubb STICKY FINGERS
ÖPPET 21-04
NICE PRICE I BAREN PÅ DRYCK & MAT MELLAN 21-22

Ålder 20 år
Pris Fri entré 21-22 sen 60:-
 
 
Ni kan gå in på Spotify och lyssna in er lite om ni vill!!
 
*************************OVER AND OUT***************************
 
Så här ser man ut sista dagen som 24åring...finnig o jävlig av all solkräm, det borde vara borta tills imon, då är jag ju faktiskt ett år äldre!!
 

22 års kalas och Manly och annat ståhej

På Fredagen kom vi hem från Katoomba (Blue Mountains)
Gick runt lite på Paddy´s Market. Sen på kvällen åkte jag till Oatley Hotell. En kille som brukar vara med på beer pongen fyllde år, så han frågade om jag ville komma dit. Varför inte?
Trevligt trevligt, puben stängde kl 00:00 . Men vad tror ni? Jag befinner mig i Australien..så givetvis gick det gratis bussar till nästa bar som har öppet till kl 06:00. Funderade på att åka hem, men va fan...jag åker snart hem!!
Så vi hoppar på gratisbussarna som gick till Pickhurst...(har jag för mig det hette)
 
 
Här är Guy, Jag och Ben inknödda i en av de tre fullproppade bussarna...
 
 
Tog taxi hem runt kl 6 på morgonen...gick och la mig kl 7. Tänkte att är jag smart nu så tar jag min frukost och insulin nu...annars kommer jag sova bort det..igen... Min kropp kommer bli överlycklig när jag är tillbaka i Sverige..och man kan få lite rutin på saker och ting igen...!!
 
 
På söndagen åkte jag och Emma till Manly, hennes kompis Marcus kom också och joinade, så vi låg å stekte i solen på Manly Beach...men jag blir fan aldrig brun!!!! Faaaan med!! :(
 
 
Här är vi sen på Bavarian Bier Café och drack Dark Lager..fint som snus så att säg!
Sen åkte Macke hem, och jag o Emma tog och beställde varsin ordentlig måltid! Wienerschnitzel med potatismos och svampsås...sååå jävulskt gott!
 
 
Sen sov jag hos Emma i Bondi, gick ut på ett ställe nära henne och tog ett par öl och spelade flipperspel.
 
Dagen efter gick vi från Bondi till Coogee...trodde vi, men när vi satt på bussen sa Emma, men va fan de kan inte va Coogee, jag har varit där..det såg inte ut så..Så dit vi gick va Bronte-Coogee. Jajaj hade vi fattat det lite tidigare hade vi tagit och vandrat hela vägen..Men samtidigt var båda sjukt sgna på en Svens Viking Pizza...Och vad händer?! Jo dom har givetvis stängt på Måndagar!! Suck!! Så vi gick till ett annat ställe...köpte en pizza med musslor, kräftor, bläckfisk...ångara att jag inte tog en Hawaii pizza ist. pluss att pizza jäveln kostade 21 dollar!! Silket jävla rån!! bäckfisken va seg o jävlig..ville inte äta...musslorna, njä våga fan inte äta dom heller..haha röööv!!
 
 
Bondi Beach
 
Vandraren...
 
 
 
Ja finns hur mycket bilder som helst...
 
Nä nu ska jag in i dushen, sen till banken, sen till Allawah och träffa Darren och spela lite biljard...semesterfirare som man är...
 
Ha d gött ses hajää!
 
 

Blue Mountains

Ja då har man varit riktigt dålig här i en vecka att uppdatera...
 
Men Förra Torsadgen åkte jag och Emma till Blue Mountains.
Väldigt vackert!!
Och jävlar vad man va trött efter att ha promenerat och sprungit upp och ner för trappor!
 
Kan säg att jag är på ett sätt lyckligt lottad att jag har 30 min promenix till tågstationen, hade jag inte gått minst 1h här varje dag, så hade jag ju lätt varit dör efter 2h!!
 
Vi skule gått ner till ett vattenfall och stått mitt framför det...men efter halva trappan ner så började buskar och skit komma över trappan...Jag och Emma började ju skrämma upp varann lite så där göttigt.. "ahhh hörde du det?" "ahhh varför rörde sig det lövet?" Ja massa sån skit haha
Så när vi var halvägs nere så sa vi, nä fan vi vänder! Nu skiter vi i detta, vi kommer fan aldrig orka gå upp igen heller!
 
Vägen upp var jävligt kämpig! Nu är vi framme...nä 100000000 trappsteg till ungefär!
 
Fan va trött i huvudet vi va sen.
Gick och käkade mat, riktigt gott.
Vi typ, a men nu kan vi nog gå och lägga oss..Nä asså klockan är bara 7:30, vi får fan vänta lite. Gick till en bar, tog en öl..a men nu måste vi ju kunna gå och lägga oss..8:30...Ja va fan vi går och köper lite pringles och går till Motellet och tjötar lite skit istället...
 
Hade önskat att man orkat gå mer nästa dag, en helt annan runda, skulle tydligen vara helt fantastiskt, men dels så hade vi dött och sen var det lite halvdisigt andra dagen med, så då hade vi dött och sen ändå inte fått ut något av promenaden för att det hade varit för disigt..
 
Men här är lite bilder från Blue Mountains
 
 
 
Det var väl de typ...
Jo just de, när jag o Emma skulle gå o käka så ser jag en resturang som ser jätte mysig ut..men det ser stängt ut...inte konstigt!! Det var en kyrka!!
Ja jag skyller å en 6h lång vandring....
 
 
 
 
 

Taronga ZOO

Ok så att igår var jag och Emma på Taronga ZOO.
När både hon och jag åkte hemmifrån lös solen.. När vi kom till Circular key regnade det och var typ kallt. Bådas kommentar var ungefär "Men va faaaaan"
Vi tog en matabeta på Hungry Jack och när vi gick ut såg vädret sådär ut.
Men vi bestämde oss för att, va fan vi tar färjan dit så får vi hoppas på det bästa!
När vi kom dit var det kanonväder, eller perfeckt varm-kallt för att strosa runt.
Riktigt nice, men vi hann inte se allt. Vi kom på att vi missade fiskarna och lite annat när vi gick ut då dom stängde.
 
Här är lite bilder på lite utav djuren vi såg.
 
 
Älskar Gorillorna! Det är helt sjukt va stora dom är! Tycker typ lite synd om dom, jag tror ju att dom är lika smarta som oss (om inte lite smartare),  det var en jätte söt Gorillis som typ satt och höll för sit ansikte, precis som att han skämdes och "Nej jag vill inte va med på kort, sluta kolla på mig..."
Sen var det en as rolig kille, med lite mörkare påbrå. En Gorilla gick fram till han emot fönstret. och då säger han "Ahhh han måste tro att jag är hans kusin" och så fnissade han lite för sig själv. Haha så jävla skön kille!
 
 
 
 
 
Visste ni att alla koalor dör i klamydia?
Jag trodde inte heller att det var sant, men tydligen...
 
Så det var lite ifrån Zoot
 
 

Home ticket booked

Då så, då var beslutet tagit..
 
Känns så skönt att åka hem inom snar framtid, jag är faktiskt ganska mätt på det här nu.
Jag är en rutinmäniska, saknar rutiner och en normal vardag. Känns även skönt att ha ett datum, för då går man inte heller runt och slöar, nu är det bara att bocka av de sista sakerna jag vill göra.
Tänkt på hemresa ett tag funderat fram och tillbaka, igår kikade jag lite. Idag bestämde jag mig.
 
Så 16 Maj åker jag, och är hemma 17 Maj.

Så för er som hann med att läsa mitt Aprilskämt innan jag tog bort det...det vart tydligen inget aprilskämt..tyvärr..eller bra haha
 
Samtidigt ska de bli väldigt tråkigt att lämna alla fina människor jag har träffat här!! Kommer sakna dom sjukt mycket! :(
Men fantastiskt härligt att träffa familj, vänner och killen...framför allt aaaaas nice att träffa få lite snopp i sig!!
 
Ok det jag inte lyckats med är väl att få jobb. Klart har ju jobbat tre dagar..wohoooo
Men seriöst så ser jag ingen tjusning med att gå till ett jobb som man får i prinsip ångest av för att kunna stanna lite längre..till vilken nytta?
Bättre att ha en bra tid, vilket jag har haft, och kommer att ha det sista med, än att gå runt o hata vardagen..i ett annat land. Bättre att hata vardagen hemma då, och vara bland dom nära och kära :)
 
Så idag har jag bockat av en till sak på To Do listan. Jag och Emma var på Taronga Zoo. Riktigt nice!
Men mer om det imon, jag är as trött och as hungrig, så får väl ta o stoppa i mig några mackor lr något.
 
Så vi ses snart :)
 
 

Nu är jag här igen!

Oj oj dålig människa som jag är, har jag inte uppdaterat er på ett tag.
Har inte haft så mycket att skriva om heller för det delen.
 
I fredags var Jag, Laura och Matt och käkade på The intersection. Där vi spelar beer pong. Vi van ju $50 som andrapris i baren, så man tackar för en bit gratis mat! De vart la gött de!!
 
Efter vi hade käkat begav vi oss till en polare till Matt som hade fest...där var det beer pong spel på hög nivå, öl och capten morgan i mängder...kan säga att jag mådde som jag förtjänade igår!
Men kul va de.
Men jag hatar när jag drömmer och jag tror det ä sant! drömde att vi hade varit på krogen sen...men de va tydligen bara jag som skulle ha varit där i såna fall (och jag hade suttit vid köksbordet och spelat kortspel med alla hela kvällen, så dom garanterade mig att jag inte varit på någon pub), alla typ Nej vi var bara här igår...jag bara men va fan jag fick ett visitkort från en...alla bara nä vi var inte på någon pub igår, du har drömt..Bara att gilla läget!
Idag hittade jag ett jävla visitkort, men den snubben hade tydligen varit på festen med. Så lite sant var det väl men ja...Herre gud..så det kanske var båda sant och inte..Kanske drömde jag om kvällen helt enkelt...??
Har drömt förr att jag typ fått ett sms, ska svara på det på morgonen, men inte faaaan finns det något sms..
 
Så igår tillängnades dagen i soffan..
 
Idag  var det sol, äntligen igen!! Jag och Laura drar till stranden, och vad fan händer? Svin kallt! Solen går i moln.. Tågen är inställda, så det är ersättningsbussar som gäller...suck..vi åker hem igen. kl är nog tre, vi är hungriga spm fan och sjukt rastlösa. Vi kollar vad  Matt har för sig, ska åka iväg på en beta mat..tar ju hundra år allting!
Så kl 6 lr ngt är vi äntligen i Hurstville..Jag äter ngn jävla kina mat, va la så där gött. Laura käkar donken. Vi ska ta en taxi hem till Matt för att glo på en film..Tar en evighet innan bilfan kommer. Äntligen är vi framme!
 
Kollar på filmen,känns som att kl är sjukt mycket, men typ bara halv tio. Ska få skjuts till Hurstville, men snäll som han är så kör han hem oss. Riktigt snällt och såååå skönt att slippa åka buss smat att gå i 30 min!
 
Typ de som har hänt, så som sagt inget direkt att skriva om..

Sydney Beer Pong League!

Idag är det onsdag!
för mig ialle fall 15min till, för er där hemma ett antal timmar till!
 
Onsdag = Sydney Beer Pong League.
 
Min Beer Pong partener är en kille från Sydney, Matt. Vi är The Dudes!!!
Han hatar det, han vill att vi ska heta The Mates...va fan, de går ju inte! The Dudes låter mö mycke bättre!!
 
Vi har haft lite otur de senaste gångerna och alltid fått börja spela emot topplagen..så vi har aldrig kommit vidare till final. Idag mötte vi några topplag, men så in i helvete vad vi spelade bra! Särskilt emot ett lag, vi bara mösade in boll efter boll och van emot dom 5-0 göööööttt!!!
 
Men idag kom vi till finalen, men tyvärr så vann vi inte, men vi kom på en fin andra plats! vilket resulterade i ett presentkort i baren på $50. Hade vi vunnit hade vi fått $140 i chach att dela på med. Men men nära skjuter ingen hare..
Hade det varit förra veckan hade jag fan varit ledsen att förlora på målsnöret, var sjukt många lag som spelade. Så de som vann förra veckan gick hem med vackra $700 som dom kunde dela på!! Helt sjukt!
Det kostar $10 att vara med att tävla, men de e lätt värt! Det är sån sjuk stämmning, när folk sätter den, så är det YEEEEESSSS och när man missar är det AAAAHHHHHHWWWW
 
Hahaha grymt kul i alle fall!
 
Här är vi Jag och Matt de lyckliga 2:a platsarna
 
 
Var så jävla roligt att distrahera de andra lagen man spelade emot, haha dom måste trott jag va psyko! Ni som vet att jag kan skrika, ganska feta lungor har man ju!! hahah så jag skrek typ MIIIIIIIIIIIIIISSSSS!! Å så missade dom hehehehe
 
Men vackert skrikande, som dom inte tyckte va lika vackert??? Fattar ingenting!!?? Leddetill detta vackra presentkort!
Så de får väl bli en utgång på fredag eller på lördag haha
 
 
Sen när jag och Laura kom till Sutherland, helvete va de bara öste ner regn!!
Alltså jag skojar inte, de va typ ut, 3sek genomdränkt!! Tack och lov att jag hade min regnjacka på mig!! men mina skor och byxor, satan i gatan säger jag bara!!
 
Nä nu är det ju faktiskt Torsdag här. kl är 00:10 så det är väl lika bra att ta sig till sängen!!
 
Ha de gött så länge mina Vänerrrrr

Tur att min andra hälft är smart...

Som sagt har ju haft lite problem med att jag inte har något internett till min dator, och mina uppdateringar från Wesleys dator blir utan Å Ä & Ö.
 
Skypade med min älskling härromdagen då han säger att, fan att du inte kan skypa från din dator, du lär ju ha bättre webkamera på din!
 
Och jag typ, men det går inte skriva in koden under modemet och bla bla fattar fan ingenting!
 
Och då säger han, a men är det en sladd från modemet till datorn?
Och jag typ, kollar runt lite och...öööö ja det ser det ju ut att vara..
Och han, ahhhh men hallå, det är ju det enklaste av allt! De e ju bara att plugga in sladde i din dator istället!!!
Och jag, aaaaahaaaa (lätt retarded) kan man göra det...
Ibland blir jag fan chockad själv över hur jävla korkad jag kan vara..
 
Så idag har jag pluggat in sladden i min dator....och se vad bra det gick!
 
Tur för mig att jag har en smart kille, synd för han att han har en fruktansvärt trögfattad tjej :-/ Tur för mig att han tycker om mig ändå!
 
Men va fan, jag är bra på annat haha
 
Klart kommer nog sakna lite att skriva om hora & flata och alla andra roliga saker som blir utan de berömda svenska bokstäverna...sitter alltid och fnissar lite för mig själv, när det är rätt men ändå så fel eller hur man nu ska säg.
 
Klart, kanske blir ngt mer om Wes ändå har igång sin dator kanske...vi får väl se!
 
 
Här börjar bli kallt!!! :( dags  för långbyxesesongen!! och Jacka!  burrrr. Och det står att det ska regna hela veckan!! :( Lycko mig att jag tog med mitt regnställ!! Måste varit det smartaste draget!!
 
 
 

Busking

Idag har jag provat på busking för första gången i hela mitt liv. Min plan var tunneln från Centralstationen som leder till George street. Men tyckte det redan var massa folk där, så jag gick ut vid en utgång. Typ där man kan gå till Darling harbour. Första halvtimmen tror jag gav 0 cent. Sen så tog det sig, fick ihop lite cent och en kille sa att jag hade en fantastisk röst. (Vilket givetvis stärkte mig lite, jag hade noterat att han suttit en bit ifrån och lyssnat.)

Sen beslöt jag mig för att kolla läget i tunneln igen, frågade utanför en frisersalong om det var ok att buska utanför, han sa att det är ok, så länge det inte är för högt ok pga hans kunder. Sa att då är det bäst jag går vidare, för jag kan inte sjunga tyst. Hittade ett fint litet ställe i tunneln där inne satt och där det inte var ngn i närheten.

Låtarna jag körde var

Feeling good
Hit The road Jack
Knockout on heavens door
Leading to you
Friend like me
Rolling and tumbling
The beginning


Dessa låtar körde jag om och om igen, i 2,5- 3 timmar.

Jag trodde jag hade fått ihop ca 20-25 dollar. Men de visade sig att jag lyckats få ihop hela $42,55 alltså cirka 300kr

Måste säga att jag är nöjd över mig själv att jag vågade och att jag faktiskt fick mer än vad jag hade hoppats på :)


Busking

Idag har jag provat på busking för första gången i hela mitt liv. Min plan var tunneln från Centralstationen som leder till George street. Men tyckte det redan var massa folk där, så jag gick ut vid en utgång. Typ där man kan gå till Darling harbour. Första halvtimmen tror jag gav 0 cent. Sen så tog det sig, fick ihop lite cent och en kille sa att jag hade en fantastisk röst. (Vilket givetvis stärkte mig lite, jag hade noterat att han suttit en bit ifrån och lyssnat.)

Sen beslöt jag mig för att kolla läget i tunneln igen, frågade utanför en frisersalong om det var ok att buska utanför, han sa att det är ok, så länge det inte är för högt ok pga hans kunder. Sa att då är det bäst jag går vidare, för jag kan inte sjunga tyst. Hittade ett fint litet ställe i tunneln där inne satt och där det inte var ngn i närheten.

Låtarna jag körde var

Feeling good
Hit The road Jack
Knockout on heavens door
Leading to you
Friend like me
Rolling and tumbling
The beginning


Dessa låtar körde jag om och om igen, i 2,5- 3 timmar.

Jag trodde jag hade fått ihop ca 20-25 dollar. Men de visade sig att jag lyckats få ihop hela $42,55 alltså cirka 300kr

Måste säga att jag är nöjd över mig själv att jag vågade och att jag faktiskt fick mer än vad jag hade hoppats på :)


RSS 2.0