Första dagen på nya jobbet imorgon

Då så! Skjortan är struken o fint ihopviken lika så är byxorna. Matlådan står i kylen. I morgon är det premiär inom axfood koncernen. Är ni redo för ett stycke Anna på Willys nu?

Sjukt laddad, ska bli sjukt spännande! Har drömt mardrömmar varje natt, givetvis har de handlat om att jag gör bort mig, säger typiskt Anna-knas grejer o massa dumt. Hoppas att det håller sig inom drömmramen och inte blir verklighet haha
Hade gärna berättat mer ingående om mina otrevliga drömmar, om jag bara hade kommit ihåg dem bättre men ack nej, eller tur?

Så ge mig ett lycka till nu på min första arbetsdag efter typ 4månaders lateri! Vi drar igån med ett 9-18 pass, helgen fri (då ska jag åka hem till Ullared) å sen drar vi igång på måndag igen :)

Imon kommer rebecca hit med :) :)


Från Ica till Willys då

Dåså kan jag avslöja det ni kunde hålla tummarna om. Var på min första arbetsintervju i hela mitt liv. Fan va nervös jag va.
Men det verkade som att jag gick hem. Ska troligtvis dit på fredag som första dag, om jag har hunnit göra alla tester man ska göra innan, men de ska väl inte vara några problem, har ju flera dagar på mig!
Känns gött, e laddad, ska bli gött att börja jobba igen.
Är lättad över att dom inte frågade om bästa och sämsta egenskap osv. Det var jag ju mest nervös över!

Men från butiken gick jag med en Willyspåse med en uppsättning arbetskläder, en bunta med viktiga 'läsaigenom-papper' och med en inloggning så jag kan göra alla deras utbildningar.

Nu är jag as trött, har läst igenom ett häfte och hälften av utbildningarna på datan.. Phu tar tid dom ligger på allt från 15min till 50min... Tur att man kan sätta på ljud, annars hade de tagit ännu längre tid om jag skulle läst allt!!

Så de känns bra nu
* har den bästaste och snyggaste killen - check
* sambo med bästaste och snyggaste snygg killen - check
* har arbete (i alla fall ett tag, om jag nu inte gör bort mig på fredag) -check
* har fina vänner både hemma och här - check


Inte läge att klaga just nu kan jag säg!!
Klart jag missar Ellis avslutning imon, de e dock väldigt synd..
Puss på dig Elli, du kommer va snyggast imon!!



Nya arbetsoutfiten dårå


Killer heels

Ja killer heels kan man fan kalla dom!
Har ikväll varit ute med Sandra och hennes kille Johannes. Mycket trevligt!
Först drack vi några öl på 'tre små rum' sen traskade vi vidare till 2112. Åt en hejkon bacon burgare, så jävla god! Drack ett par pils till.
Sen sa vi hej svejs och så skulle jag gå till bussen.
Jag går ju inte bredbent då va, skorna glappade och vad händer?
Jo jag drar ju i ena skon i den andra foten.. Tightben då eller vad blir motsatsen? säger för mig själv 'aj som helvete' går till busshållsplatsen där jag ser att de blöder ju för fan!!

Helt as snygga skor
Och
Helt as livsfarliga skor
=
Väljer jag andra nästa gång?!

(Jag hatar ju fötter, men en liten bild här ändå, så ni fattar hur jävla synd de e om mig?)


Den blev godkänd!

Idag fyller min älskling år och hans familj var här. Gjorde som sagt min första smörgåstårta igår och garneringen idag, och den blev uppskattad! Så de va ju tur! Kommer en liten bild på den här nere sen. Får ju alltid sån prestationsångest när jag gör grejer... (Suck på den)

Sen tog vi en liten promenad här på kvällskvisten och oj så passande detta hjärta i luften dök upp!!!




Har fått klagomål..

Ringde min gamla vapendragare från Ica idag, hon klagade på att jag inte skriver så bra här längre så jag får väl försöka bli duktig igen.
Så som sagt så ringde jag Fisen innan. Behövde lite vuxna ord och lite råd. Om vad säger jag icke, men ni kan önska mig lycka till så länge så kan jag återkomma på måndag! Sjukt roligt att prata med henne, saknar min Ica familj faktiskt!

Annars har det väl hänt lite blandat här.
Jag har träffat cider o snackat minnen från gymnasiet, o drack massa vin.
Det har varit andralångdagen. Då va de dricka bärs å Morgan. Å folk drack o dansade över hela gatan. Sen bjöd min snygging mig på en burgare på 2112..såå jävla god!!
Har haft en grillkväll med Magnus & Challe å fick även se deras asa snygga lägenhet.

Idag har jag förberett min första smörgåstårta i hela mitt liv! Hoppas den blir god! Jag förstår om ni tror att jag gjort en snoppformad tårta men jag får göra er chockade och besvikna, för det har jag inte..
Så imorgon blir det garnering, just för att min lover boy fyller år imon, man får ju göra sitt bästa nu när man går hemma som "hemmafru?"

Så Fisen å ni andra, nu fick ni lite å läsa..


RSS 2.0