Första besöket

Idag fick jag mitt första besök i mitt nya hem. Finaste Hyddan kom o hälsade på. Sjukt härlig tjej som jag bara har träffat ett par gånger innan, men som man bara gillar direkt! Sprudlar av energi och skojsigheter.
Träffade henne första gången på nyår!
Hon fick lära sig lite nya "halländska/Anna" ord också haha
Sen kom Smebban upp med o joinade. Härlig dag helt enkelt!

(I och för säg så har ju Smebban varit här först av alla och sagt hej o tjötat, men då han räknas in i "hushållet" ;) är inte det "besök" på samma sätt.)

Känns gött att man flyttat hit, Smebban som hustomte som kikar in ibland, Hyddan som ringer och vill ses.. staden kryllar av underbara människor!!!

Sen är det aldrig fel att killen har bra klädsmak så man kan låna en tröja, då de flesta av mina kläder ligger i säker förvaring i lådor än så länge!

//Lyckligtjej.seeller vadåååå!!


Adressändrat

Har haft fullt upp dessa dagar hinner inte skriva om det nu heller.
Men underbara vänner jag har hade fixat lite fest för mig när jag kom hem!! Ni är underbara!!!

Har idag adressändrat. Men för första gången är det inte Ullared som står som ort. Utan numera Göteborg!! Nice!
Så nu mera bor man ihop med den underbarste killen som finns!!

Hoppas han orkar stå ut med mig ;)

Nu ska jag flöta i mig chips. Svenska chips!!! Äntligen!!


Singapore

Ja då har man anlänt till Singapore, klockan är här 22:43 just nu.
Vad kan de va? 13h kvar tills jag är hemma? Känns fortfarande så sjukt overkligt!
Ush tårarna rann när jag satt på flyget då de lyfte... Hatar att åka ifrån folk.. Särskilt bär det är ett halvt jordklot emellan..

Sen fattar jag inte va fan man har heltäckningsmatta på en flygplats?! De har dom här i Singapore..Helvete blir ju dubbelt så tungt å köra väskan ju...man blir ju helt svett! :-/


23 timmar..snart hemma

Sitter nu o väntar på gaten..gate 57.. Sitter här med blandade känslor. Underbart att komma hem och träffa familj vänner och min underbara Jimmy. Men fy fan va jobbigt de är å åka ifrån mina nya underbara vänner som jag träffat här!!

Tack för att ni har gjort min vistelse här helt fantastisk och oförglömlig!!
Vi kommer ses någon dag igen :)

Nu väntas 23 timmar på flyget.. Å snart, snart får jag ligga.. ÄNTLIGEN!! Fan så gött!! Haha


SEA LIFE Sydney Aquarium

Har ju glömt att skriva om när jag, Serena och Kenny var på Sea Life.
Det var grymt! Dock var jag ganska off och tråkig, dels denna jäkla urinvägsinfektionen och dels började jag få en härlig förkylning med, plus att jag var lite bitter för att jag inte "kunde" dricks öl..
 
Men här har ni lite bilder från torsdagen
 
 
Denna var ju för jävla vidrig, typ ett havs spöke..
 
Snacka om rätt stor firre detta, den ska tydligen kunna bli 200cm lång.
 
Det var en sån här som sjömännen trodde va sjöjungfruar förr i tiden och hoppade efter i havet..står helt still, kommer inte på vad det är dom heter...suck..fast är inte våra ansikten lite lika?? fan med...dom är ju inte såå snygga lixom..typiskt att jag ska vara lik den fula fisken...
 
Serena & Kenny står och spanar in hajarna
 
HAAAAAAAJ!!!
 
Jag och Serena leker turister..
 
Även Kenny fick låtsas vara turist..
 
Medans Kenny & Serena kunde avnjuta en massa goda öl...fick jag hålla mig tll vatten.. Men  Hard Rock bjöd dock på det bästa vattnet! Det är ju dumt att överdriva menar jag ;)
 
HARD ROCK CAFE SYDNEY
 
Sen gick vi till någon rock bar...dom hade affischer över hela väggarna. Man blev inte precis uttråkad, och dom hade god pizza! Första goda pizzan :)
 
Och en liten bild på Serena Och mig
 
Så där ja det var lite bilder från torsdagen det!
 
Kommer sakna dom!!
 
 
(OBS missa inte att jag gjort två inlägg idag, så ni inte missar att läsa om Brisbane längre ner ;) )
 
 
 

Brisbane

Ok får väl ursäkta att jag har varit dålig på att uppdatera här de senaste dagarna
 
I fredags morse åkte jag med flyg till Brisbane. För att på Lördagen fira Nicks födelsedag med mina fina Brisbane-vänner.
 
LONE PINE KOALA SACTUARY
 
Det första jag gjorde när jag kom fram, var att gå på toa, sen ut och ta en cigg.. (ja det går inte så bra för mig det här, men skit i de)
Sen gick jag till informationen och frågade hur man tar sig till Lone Pine Koala Sanctuary. Det var dit jag skulle, sen allt annat var (om jag hinner så går jag dit).
Tog tåget till city köpte buss/tågkort. Letade upp Adelaide st där bussen skulle gå ifrån. Var inte så svårt typ bara en gata ner ifrån centralen.
Bussen tog ca en 45 min. Sen var jag där. Första jag gjorde var att gå och köpa en biljett så jag kunde få hålla gosa och bli fotad med en koala. Asså åååhh gud va söta dom är! vilka fantastiska djur! ville bara sno med en i ryggsäcken..men tog mitt förnuft till fånga.
Kände verkligen ett band mellan mig och koalan, där stod vi, höll om varandra, båda två med.........urinvägsinfektion... hahaha kändes som jag var på rätt ställe. Jag och ett 50tal koalor, alla med urinvägsinfektion.
Man fick lova att fylla i en blankett innan man gick där ifrån om man ville, det gjorde jag, och de skulle få fler koalor till nästa vår, och man fick lämna ett namnförslag... Jag valde "Sune" -efter pappa. Tyvärr fick man ju bara skriva ett namn, annars hade jag tagit Berit också, efter Mamma. "Här har vi Koalorna Sune & Berit" Hade ju varit för jumlans nice ;)
 
Men här är jag med söte-koalan!!
 
Sen gick jag in och klappade lite kängurur. Dom är ju rätt stor faktiskt, inte tala om de röda kängururna. Men dessa va i man-blir-i-alla-fall-inte-rädd-storlek.
Denna va ganska stor.. dom är ganska intressanta faktiskt, deras kroppar när dom står upp ser ju typ ut som en människokropp. bara det att de har ett djurhuvud i stället... ska se om jag kan hitta en stående känguru på nätet. men här är jag med en liten storing, an hänger nog på gymmet en del?
 
 
Matar Kängururna
 
Sen är det ju så här, att när jag var liten, minns inte riktigt hur gammal jag var, men jag tror att det var någonstans emellan 6-9 år så var jag och Pappa (har för mig det var Borås) och tittade på massa reptildjur. Och då va det så att man kunde få hålla en stor boaorm.. men.. jag bangade, kommer ihåg att jag var så sjukt besviken på mig själv att jag inte vågade...
Men nu jäklar var chansen framme igen! Fan va tung den var? Eller är det bara jag som e sjukt svag..? Ja jag vet inte...men jag höll den ialle fall... Har för mog att det var en olive python, men jag är ingen expert, så jag kan ha fel..
 
 
De är lixom trevligt så, när ormens kropp är i ungefärlig storlek som mitt lår.. men den var väl söt!
Dock lite otrevligt när den började slingra sig på armen och uppåt..kände hur ansiktet kom närmare mitt ansikte.. då bad jag killen (skötaren) att "för helvete ta bort hans huvud ifrån mitt ansikte, jag kommer dö här snart!!" haha
 
Sen när man ändå är igång så är det lika bra att hålla i en krokodil också. (kan ju erkänna att jag hade hoppats på att det skulle vara en större, men det är väl smart att inte släppa lös turister på stora krokodiler? haha
Men en liten babykrokodil har jag då haft i mina händer.
 
Här har vi en stor sate. Kolla bara, typ armmuskler, bröstmuskler...helt crazy! to much gym??
 
Jag var nog där i en 4 timmar eller något...
 
Sen tog jag buss in till city, inhandlade två par nya skor.  Tog sedan tåget till East Ipswich, ca 50 min från city, för att träffa min kära vän Stacii. (en av killarna jag träffade som tog mig till kisskonserten) Satt hemma hos han resten av kvällen drack några bärs, lyssnade på vinylskiver och tjöta skit.
 
LÖRDAG Nicks Födelsedag
Dagen efter tog vi tåget till City, gick till Meriton Hotel där Amanda, Nick och en annan snubbe befann sig.
Lite utsikt ifrån våning 26..
JA..här har vi Brisbane..
Story Bridge Brisbane
Sedan begav vi oss till Bavarian Bier Café Brisbane  där vi käkade god mat och drack goe öl!
My Brisbane friends
Födelsedagsbarnet Nick. Chokladtårtan som Amanda hade gjort var ju bara helt sagoligt underbart god!!!!
 
Söndag flygplatsen.
Tog tåget hem på söndag morgon, eller nä det blev näst intill 3h försenat pga sjuk dimma i Sydney. Haha fan vad nervös jag blev när jag kommer ut från toan, tomt på folk vid gaten och det står "departed" på skärmen.
Hur fan kan jag ha missat flyget på 10min? dom hinner ju inte ens fylla planet på 10 min. men där var inget plan! Hjärtat började klappa en aning snabbare, gick och frågade en som jobbar där vart mitt plan har tagit vägen. han kollar på skärmen och säger att det har bytt gate, till 31 istället..och det står "Bording" springer bort till gaten, men det tog ytterligare 30 min innan vi fick gå på.
Hujeda mig vad stressad i själen man blir av sånt!
 
Sen åkte jag till Hurstville till doktern. Det var ingen "llvarlig" urinvägsinfektion, så det skulle räcka med den pencilinen han hade gett mig. Men han skrev ut ett recept på hostmedicin med. Denna jävla hostan går mig på nerverna!
 
OPERA HUSET - TENACIOUS D
På kvällen var det Tenacious D på Operahuset som gällde!
Damien Power drog igång kvällen med lite stand up, sedan körde Sasquatch lite enmans show genom att sjunga spela gitarr och trummor, Underhållande!
Sedan kom THE D ut på scen.
Alltså All respekt till Jack Black, han är ju bara helt jävla as rolig!!
Jag menar hur många lite lönnfeta män, kan lyckas få en hel publik/ värld att älska dom. Iklädda illasittande jeans och en allt för lång T-shirt, helst gärna en grå med, så att man verkligen ser svetten..men man bryr sig inte, för det är precis så det ska va. Kyle & Jack! Sweeet!! Det var som jag förväntade mig, helt fantastiskt!!
Blev oturligt nog inte en ända bra bild :( jävla skit men men
 
Sen finns det ju alltid folk som gillar bandet lite mer än alla andra, och givet vis är jag inte sen på att få detta dokumenterat...
 
Det var Fredag-Lördag-Söndag det.
 
 
 
Nu är det inte många dagar kvar innan jag är hemma igen. Imorgon är sista "hela" dagen kvar här, känns jätte konstigt! På torsdag flyger jag.. Sen på fredag morgon, kommer jag anlända till Köpenhamn där min fantastiska kille ska möta upp mig.. :) Längtar typ ihjäl mig! Lär ju äta upp stackarn levande redan på flygplatsen hahaha Sen upp till Göteborg och sen er till Ullared på Lördag... Sen är det hej hej och tillbaka till värkligheten.. ska bli både gött och tråkigt...
fan det är sista onsdagen med beer pong imorgon..Ahhhh röv!!
"man ska hålla på traditionerna" - MEN DE GICK ÅT HELVETE DENNA GÅNGEN. THE DUDES SPELAR FÖR SISTA GÅNGEN IMORGON. Sen lämnar jag min trogne Beer pong partner Matty Penglase. :'(
 
 
 

Frukost på Brisbanes flygplats

Nu sitter jag och har precis käkat frulle på Brisbanes flygplats. Här regnade när jag klev ut ur planet...typiskt! Fast Amanda sa dock att solen lös på henne inne i Brisbane. Så får väl hoppas att ont regnet stalkar mig dit!

Och nyaste nytt! Jag har skaffat Twitter så är det så att ni vill följa mig där med, kan ju hända att det kommer lite smått o gott som jag missar att skriva här... @4AnnaPetersson heter jag där i alle fall.


Water pong

Idag var jag på beer pongen som vanligt, men dock blir det inga mer öl för mig dom minst sju kommande dagarna, så i dag var det vatten fullt ut. Jävla skit!
Men jag har ju fått utnyttjat mitt Medical kort idag i alle fall. Gick dit för jag trodde jag hade urinvägsinfektion. Jojjo visst var det så!
Dom sa att jag skulle gå dit på söndag igen när jag kommer hem ifrån Brisbane, då dom har kollat hur "allvarligt" de e haha eller ja om jag behöver starkare medicin.
Dock bra på ett sätt, jag lär ju spara ett par dollars på att inte köpa öl. Men ändå...De e sista veckan!
Hoppas bara på att den medicinen jag har är stark nog så att det inte går upp i njurarna.. inte läge o hamna på sjukan lixom... 
 
Imorgon ska jag Kenny och Serena till akvariet i Darling Harbour. Ska bli roligt!           Blir ju dock inga öl..
Haha kan va bra i och för säg för det får inte bli försent, då jag ska upp kl 4 för att ta tåget till flygplatsen.
 
 
Säger bara tummen ner för urinvägsinfektion!
 

Hejdå Kirrawee Hej Carlton

Nu har jag lämnat mina vapendragare Wess & Millie. Dom har verkligen varit underbara!! Kärlek till er!! Och tack för at ni orkat med er, typ medalj på de ;)
Nu har jag tagit mitt pick och pack och flyttat in till Kenny.Blir nog inte så tokigt det heller :)
Tack kära Darren som ville köra mig och mina grejer.
Kommer bli så sjukt tråkigt att lämna alla fina vänner man fått här :(
 
Annars inte hänt ngt kul typ
 
Men en sån här skulle man ju försöka fixa!!! Hahaha så jävla awesome!!
 
 
Sen kan jag även säga som så här. Man har ju hört hundra gånger folk säga att de inte kan spela gitarr för att dom har för korta fingrar...bullshit!!
Spana in dessa kidsen...och kom med en annan ursäkt nästa gång!
 
 

Lite avskedsfest

I går var jag på Cargo bar, då Marcos en kille som jobba på HRC jag träffade i början när jag kom hit. Han ska åka hem till Brasilien  igen. 
Det var mycket trevligt, tills man stöter på dessa killar som är helt as tröga. Suttit och snackat o de va ju trevligt, jag har varit väldigt tydlig med att jag har kille. Och han börjar hålla på å tjöta om att jag borde strunta i att jag har kille. IDIOT!
Jag blev så jävla irriterad så jag gick till donken köpte mat och tog tåget hem.
 
När jag hoppade av tåget, kände jag verkligen för en cigg, jag sänkte mig så lågt så jag frågade en långhårig . kille som gick efter mig i trappan om han hade och kunde tänka sig att bjussa på en. Det kunde han, det var ju snällt.
Jag må säga att världen är liten.
Han frågade mig vart jag var ifrån, så jag sa Sverige och så undrade han vart i från Sverige, då säger jag ju Göteborg med tanke på att det är ju ingen jävel som vet vart Falkenberg ligger.
Då frågar han mig om jag vet vart Falkenberg ligger. Börjar typ as garva och berättar att jag är där ifrån, och undrar hur fasen han vet vart Falkenberg ligger.
Då hade han tydligen varit ute och rest och stött på två ifrån Falkenberg. Men jag har ingen aning om vilka det var.
Men man kan ju
tycka att världen är liten ibland.
Ikväll blir det Mortdale och spela lite pool med Darren
 
 
Här är en liten bild från igår.
Kevin (en vän till Marcos, Marcos och Jag
suddig, så kan det bli när man ber en full främling att ta kortet haha
 
Hepp om man ska gå och tvätta lite kanske.

Ska man skratta eller gråta?

Ja jag sitter ju här down under och kollar vad det finns för jobb där hemma. Har sökt en del, men jag söker ju bara sånt jag inte kommer lyckas få (negativa tankar, men de e bara sanning) typ designassistent och sånt.
Ex på kriterier
* flytande tal och skrift i engelska  ----- jag kan ju inte ens prata eller stava på svenska så attäää  - fail
* vara kunnig inom Photoshop eller illustrator ---- asså jag fattar ingenting!! men jag kollade seriöst mina betyg innan, jag har fan MVG i datordesign, hur fan gick det till??....och nej, jag låg INTE med läraren. Jag fattar ingenting! Asså jag kan ju inget om varken datadesign eller datorskit över huvudtaget...jag vet ju inte ens hur man laddar ner en film..eller jag skulle nog klara av det. Men jag försökte ladda ner Photoshop en gång för jag tänkte öva lite...jag kom så långt så jag kunde ladda ner det men fatta inte hur jag skulle öppna det.. suck
Men ja ja tydligen är det bara att klappa sig på axeln för jag har faktiskt MVG, så jag kan ju tydligen väldigt bra då!! haha
*minst 3,5 års arbetserfarenhet inom området....ähhhh nä inte inom det området...men jag är bäst, räcker inte det?
 
Så idag hittade jag ett annat arbete jag sökte...nu vet jag att ni kommer skratta ihjäl er, kanske gör ni båda delerna, Rebecca kommer skratta så att hon gråter så hon gör båda i alle fall...
.....ok här kommer det.............ok lite trumvirvel på det också....................jag har sökt jobb som...........................................
 
--------- Lapplisa --------------
 
Jajag är lika chokad som ni är!!
Hahahahahahaha, ja men herregud, jag tror jag kommer va as snygg i uniform...!
Och skulle man få det, skulle det ju vara perfekt.
1. Det första man gör när man kommer hem är att få irritera svenskarna...hehehe
2, Jag får lära mig göteborgs gator och få betalt.
3. Med tanke på att jag börjar vänja mig vid att åka på vänstersidan, är det bra om jag kör fel håll i rondellen med statens bilar istället för tex Jimmys?
4. Bättre med ett jobb än inget jobb.
positivt tänkande, positivt tänkande..
 
Jajaja jag har bara sökt, och med min vanliga tur kommer jag väl inte ens få jobba som lisa inte. hahaha
 
Så men då vet ni de, Anna börjar bli desperat, ångest, inget  jobb =inga pengar = inget roligt liv...

Today is a Good day!!

 
Aaaaaaaaaaa vilken dag detta blev då!!!
 
1. Brisbane
Mina fina vänner från Brisbane ville att jag ska komma upp och vara med o fira Nicks födelsedag den 11 Maj.
Kan ju vara kul att se något annat än sydney. Så nu är biljeten bokad! Åker på fredag morgon, så jag kan spatsera runt och glo på något..som kan va kul o se?
Kommer väl sen på kvällen hänga med Stacii. På Lördagen ska det firas födelsedagsbarn! Kommer nog bli sjukt awesome!
 
2. Tenacious D at the Opera House
Åker sedan tidigt från Brisbane tillbaka till Sydney för att sen på kvällen entra The Opera House! Där kommer Jag avnjuta kvällen till Jack Blacks och Kyle Gass stämmor och gitarrspel, Tenacious D äntligen, äntligen ska jag få se dom live!!!!
Var lite tvek först, för dom spelar i Brisbane på Fredagkvällen, så tänkte tagit det där istället. Men saken är ju den att min plan har hela tiden varit att se en opera i opera huset.
Men va fan!! Hur mycket bättre  är inte Tenacious D än en gapig opera??? Detta vet jag ju att jag kommer gilla!! Ahhhhhh lyckorus i hela kroppen!!
Något fattigare, men va fan det finns väl folk som lever på att göra nya pengar?
 
3. Brev i brevlådan
Idag damp det även ner ett vadderat kuvert i brevlådan!
Ett fint litet brev från the love of my life & hör och häpna, Godless Men skivan!!
Den första uppackade exemplaret är min! Dom är så söta så dom har märkt den med #1 och sen allas autografer  PUSS till er!!!
Så i mina ägor har jag nu Godless Men debutskiva!!
 
För er som är sugna att spana in dom lite närmare, kan kolla in deras
Facebook sida http://www.facebook.com/pages/Godless-Men/416623791736324
eller
Spotify Godless men – The tease
eller lite göttigt akustiskt..
youyube http://youtu.be/klgbMWiwjzs
 
 
Ja nu är det snart dags för lite pils och beer pong.
 
Men så här ser en glad Anna ut idag! (jag kan inte le för mycket i dessa glasögonen, det passar inte ansiktsformen! Man får ju försöka se snygg ut också lixom.) men jag vill le så här mycket :D om ni fattar då va?
 
 
Cheers!
 
 

RSS 2.0